Manchester United - West Bromwich 28.9.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Ärsytetty sekä näyttöhaluinen Manchester United isännöi WBA:ta.

Manchester United – West Bromwich (+1), merkki 1, kerroin 
Manchester United – West Bromwich (+2), merkki 1, kerroin 

Sportingbetin kertoimet otteluun 1,30 | 5,50 | 10,00 

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigaa, jo alkukaudella kahdesti tappion kokenut Manchester United isännöi vieraaksi saapuvaa West Bromwichia. Manchester United hävisi viikko sitten käsittämättömästi 4-1 maalein Manchester Cityä vastaan, joten näyttöhalut Manchester Unitedilla ovat tässä ottelussa varmasti kunnossa. Manchester City oli kaikin puolin Manchester Unitedia viikko sitten edellä, mutta nyt Manchester Unitedille tarjoutuu täysin eritason vastustaja, jotta kotijoukkue pääsisi takaisin voittojen pariin. Manchester United selvittää nämä huomattavasti heikommat vastustajat erittäin kovalla prosentilla. Etenkin kotonaan Manchester United on ehdottomasti siinä tilanteessa, että näistä otteluista voitot onkin otettava, sillä muuten ero kärkeen kasvaa nopeasti liian suureksi.

West Bromwich on ehtinyt voittamaan alkukaudella vasta yhden ottelun ja syy siihen on hyvin yksinkertainen – West Bromwich on onnistunut maalinteossa vain neljä kertaa! Vierasjoukkue on tehnyt tähän mennessä maaleja alle maalin keskiarvolla ottelua kohden. West Bromwich tunnetaan vahvana kotijoukkueena, mutta valitettavasti tässä tilanteessa siitä ei ole minkäänlaista hyötyä. Viimeksi kotonaan West Bromwich voitti kylläkin Sunderlandin 3-0 numeroin, mutta nyt vastustajan taso tulee kauniisti sanottuna aavistuksen nousemaan.

Manchester United nappasi viikolla arvokkaan voiton Cup -ottelussa Liverpoolia vastaan, sillä juuri Liverpoolia vastaan Manchester United koki kauden avaustappionsa! Manchester United on saanut homman toimimaan Cupissa hyvin sekä samalla tavalla myös Mestarien liigan lohkovaiheessa. Tällä hetkellä suurin ongelma on Valioliigassa, mutta nyt kolmen pisteen voitolla tilanne näyttäisi jo valoisammalta. Ehdottomasti kotijoukkueen osalta pakkovoitto.

Veikkaussivut | Tuomas