Manchester United - West Ham 21.12.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/03/2018
Jaa tämä...

Jatkuuko Manchester Unitedin hurja pelivire West Hamin isäntänä?

Manchester United – West Ham (+1), merkki 1, kerroin 1,95 Bet365
Manchester United – West Ham (+2), merkki 1, kerroin 3,50 Sportingbet

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,36 | 5,25 | 10,00 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigan ottelutarjontaa, West Ham matkustaa Old Traffordille testaamaan Manchester Unitedin päivän vireen. Sarjataulukossa Manchester United on tällä hetkellä kahdeksantena, kun taas West Ham löytyy sijalta seitsemäntoista. Joukkueiden välinen piste-ero on tässä vaiheessa yksitoista pistettä Manchester Unitedin eduksi. Manchester United lähtee tähän otteluun täysin ansaitusti suursuosikkina, sillä materiaaliltaan joukkueiden välinen tasoero on valtava kotijoukkueen eduksi. Manchester United on viime aikoina ollut muutenkin hurjassa pelivireessä. Kolmeen edelliseen otteluun Manchester Unitedilla on alla kolme voittoa eikä näissä otteluissa Punaisille olla tehty maaliakaan.

West Ham voitti viikolla Cupissa Tottenhamin 1-2 maalein, joten siinä mielessä vierasjoukkueen kenraaliharjoitus sujui tätä ottelua ajatellen erinomaisesti. West Hamilta ei oteta mitään pois Tottenhamia vastaan käydystä ottelusta, mutta toisaalta tänään vastustajan taso tulee vielä entisestään nousemaan. Muuten West Hamilla ei valitettavasti homma ole kulkenut. Viisi edellistä ottelua ovat West Hamille tuottaneet vain muutaman voiton. Yleisesti ottaen West Ham on vieraissa ollut umpisurkea, sillä kahdeksan vierasottelua ovat tuottaneet vain yhden voiton. West Ham on vierasotteluissaan pystynyt maalintekoon säälittävät viisi kertaa, joten todennäköisesti sama ongelma tulee jatkumaan myös Manchester Unitedin vieraana.

West Hamilla on ottelun alla merkittäviä loukkaantumisongelmia. Suurella todennäköisyydellä West Hamin vahvuudesta sivussa ovat James Tomkins, Kevin Nolan, Stewart Downing, Winston Reid sekä Mladen Petric. James Tomkinsin pelaaminen on tässä ottelussa mahdollista, mutta joka tapauksessa vierasjoukkueella suuria poissaolijoita riittää. West Hamin puolustus on varsinkin vierasotteluissa rakoillut sen verran pahasti, että lähtökohtaisesti muu tulos kuin selkeä kotivoitto olisi ehdottomasti yllätys. Manchester Unitedillahan on myös omat loukkaantumisongelmat, mutta Wayne Rooney on tänään tekemässä paluuta kotijoukkueen vahvuuteen. Muuten Manchester Unitedilta sivussa tärkeistä pelaajista ovat Robin Van Persie, Michael Carrick, Marouane Fellaini sekä Nani. Tasoituksellakin kotivoittoa lähdetään vetokupongille tarjoamaan.

Veikkaussivut | Tuomas