Manchester United on ottanut Zlatanin tähtäimeen?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 03/12/2016
Jaa tämä...

Huhut kiihtyvät

Siirtohuhut Zlatan Ibrahimovicin ympärillä kiihtyvät päivä päivältä. Ruotsalaisen nykyinen sopimus PSG:n kanssa päättyy kuluvaan kauteen, ja Zlatania ollaan viemässä kovaa vauhtia Valioliigaan. Pelaajan agentin mukaan asiasta tiedetään kuitenkin lisää vasta kesällä.

– Me tiedämme mitä haluamme. Emme kuitenkaan sano mitään ennen kesää. Meillä on selvä idea siitä, mitä haluamme tehdä. Tiedän, mitä hän uskoo tekevänsä, mutta en voi kertoa vielä enempää, Zlatanin agentti Mino Raiola totesi ruotsalaislehti Expressenille.

Tällä hetkellä Manchester United on yksi vahvimmista ehdokkaista Zlatanin uudeksi seuraksi. L’Equipe-lehti uutisoikin, että ManU harkitsee tekevänsä tarjouksen ruotsalaistähdestä. On varmaa, että monet joukkueet ovat Zlatanin perässä.

Aiemmin huhuttiin, että Valioliigassa upeaa kautta pelaava West Ham olisi myös ruotsalaisen perässä. Itä-Lontoossa asiaan suhtaudutaan kuitenkin varsin realistisesti.

– Siirrymme uudelle stadionille ja meillä menee hyvin, mutta Ibrahimovic on valitettavasti täysin eri sarjasta. En tiedä, minne hän siirtyy, jos hän jättää Pariisin. En kuitenkaan näe mahdollisena, että hän tulisi West Hamiin, Hammers-luotsi Slaven Bilic kommentoi lehdistötilaisuudessa.

Lue myös:

Veikkaus ei hyväksynyt entisen Valioliigatähden siirtoa PK35:n riveihin

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa