Adrian Mannarino - Roger Federer 21.10.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Ärsytetty sveitsiläinen kohtaa kotiyleisönsä edessä Adrian Mannarinon.

Adrian Mannarino (+5,5 peliä) – Roger Federer, merkki 2, kerroin 

Unibetin kertoimet otteluun 11,00 | 1,05 

 

 

ATP-tennistä Baselista, ensimmäisen kierroksen odotetuin kamppailu käydään ranskalaisen Adrian Mannarinon sekä sveitsiläisen Roger Federerin välillä. Heti alkuun voidaan todeta se fakta, että Roger Federerin on voitettava tämän viikon turnaus Baselissa. Roger Federerin kausi on mennyt täysin väärään suuntaan, joten kotiyleisönsä edessä Roger Federerillä ei ole varaa kuin napata mestaruus. Yksinkertaisesti sveitsiläisellä ei ole varaa epäonnistua tällä viikolla. Roger Federer on ehdottomasti turnauksen suurimpia ellei jopa suurin mestarisuosikki. Roger Federerin sijoitus ATP-rankingissa on tippunut ja tippunut, mutta todennäköisesti Roger Federer silti tulee pääsemään kauden päätösturnaukseen.

Adrian Mannarino hävisi viime viikolla Moskovassa avauskierroksella Teimuraz Gabashviliä vastaan 2-1 numeroin. Kaiken kaikkiaan Adrian Mannarinon kausi on ollut hyvin hankalaa seurattavaa. US Openissahan Adrian Mannarino pelasi itsensä kolmannelle kierrokselle, mutta sen jälkeen Adrian Mannarino ei ole saanut mitään aikaan. Ranskalaisella ei ole minkäänlaista oikeaa asetta millä voisi tänäänkään uhata Roger Federeriä. Sveitsiläinen on pyrkinyt tekemään peliään mahdollisimman agressiiviseksi, joten ranskalainen joutuu tänään oikeastaan mahdottoman tehtävän eteen.

Adrian Mannarino sekä Roger Federer ovat kohdanneet aiemmin kolme kertaa ja jokaisella kerralla Roger Federer on voittanut ottelun antamatta Adrian Mannarinolle erääkään. Pelaajat itseasiassa kohtasivat juuri US Openissa hetki sitten, silloinhan sveitsiläinen marssi jatkoon vaivatta 0-3 numeroin. Lähtökohtaisesti Roger Federer tulee olemaan se pelaaja, joka tulee saamaan jokaisessa kamppailussa Baselissa hurjan tuen. Roger Federerille tekisi hyvää napata murskavoitto avauskierroksella. Tasoituksellakin sveitsiläinen kuuluu vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas