Jälleen kova hankinta - Männävuosien supertähti siirtyy MLS-liigaan!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Pohjois-Amerikan MLS-futisliiga saa jälleen kovan pelimiehen.

Seuraavalla kaudella MLS:ssä aloittava Orlando Soccer Club ilmoitti torstaina ensimmäisestä isosta pelaajahankinnastaan. Uusi joukkue saa johtotähdekseen muun muassa Brasilian maajoukkueesta tutun Kakán.

Orlando Sentinelin mukaan sopimuksia ole vielä allekirjoitettu. Lehti on kuitenkin linjaa, että tarvittavat allekirjoitukset rustataan papereihin hyvin pian.

Orlando Soccer Clubin omistaa brasilialainen Flavio Augusto da Silva ja hän on jo luvannut lainata Kakán kotikaupunkinsa seuraan Sao Pauloon vuoden 2014 loppuun asti.

[ Yltääkö Costa Rica uuteen jättiyllätykseen? Italia-Costa Rica -matsin kertoimet Veikkaushuoneella: 1,51 | 4,20 | 7,00.  Tee tili Veikkaushuoneelle ja nappaa 10€ ilmaista pelirahaa tästä linkistä! Ilman talletusta! ]

Kaká valittiin maailmaan parhaaksi pelaajaksi vuonna 2007. Vuonna 2009 supertähti kaupattiin AC Milanista Real Madridiin huimalla 65 miljoonalla eurolla. Siirtosumma oli tuolloin historian toiseksi suurin vain 10 miljoonaa euroa Zinedine Zidanen ennätyssiirtoa pienempi.

Kaká juhli Brasilian maajoukkueessa maailmanmestaruutta vuoden 2002 World Cupin päätteeksi. Hän on myös voittanut Mestarien liigan AC Milanin matkassa.

Viime kaudella Kaká pelasi AC Milanin rivistössä 30 Serie A -ottelua ja taiteili niissä seitsemän täysosumaa ja neljä maaliin johtanutta syöttöä. Maaotteluita brassitähdelle kertyi vuonna 2013 kaksi kappaletta.

MLS-liiga on saanut viime aikoina monta kovaa vahvistusta. Aiemmin varmistui, että Espanjan maalitykki David Villa jatkaa uraansa New York City Football Clubissa. Samaan seuraan on matkalla myös Chelsea-ikoni Frank Lambard.

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut