ManU yrittää jättihankintaa Saksasta! | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • Kuva: AFP
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

ManU edelleen Müllerin perässä

Saksalainen Bild-lehti uutisoi, että Manchester United on tehnyt virallisen tarjouksen Bayern Munchenin Thomas Müllerista. Uutisen mukaan machesterilaisjoukkue on lyönyt tiskiin peräti 75 miljoonan euron tarjouksen. On kuitenkin erittäin todennäköistä, että Bayern kieltäytyy huimasta tarjouksesta.

25-vuotias hyökkääjä oli iskussa heti Bundesliigan avauskierroksella, kun hallitseva mestari Bayern Munchen tyylitteli 5-0-voiton HSV:tä vastaan. Müller tahditti murskajaisia iskemällä kaksi osumaa vastustajan verkkoon.

ManU on aloittanut Valioliigan kahdella voitolla, mutta se hakee edelleen vahvistuksia riveihinsä. Tiistaina joukkue kaatoi Mestarien liigan karsinnoissa belgialaisen Club Bruggen Old Traffordilla lukemin 3-1. ManU:n voittoputki saattaa hyvinkin saada jatkoa lauantaina, kun se kohtaa kotinurmellaan Newcastlen, joka on kahden kierroksen jälkeen ilman voittoa.

Valioliiga on saatu vauhdilla käyntiin! Sarja jatkuu jälleen perjantaina mielenkiintoisella kuuden ottelun kierroksella. Tsekkaa jo nyt parhaat kertoimet Nordicbetilta!

Lue myös:

ManU voittoon Club Bruggesta!

Serie A -seura haluaa Erik Lamelan!

unibet