VIDEO: Alasarjajoukkue nöyryytti ManU:a puhtaasti 4-0! - Katso kaikki maalit!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Manchester United kärsi shokeeraavan tappion Englannin liigacupissa.

Manchester Unitedin kärsimys ei helpota vaan itseasiassa vain kasvaa ottelu ottelulta. Nyt jättiseura vetäisi kuitenkin hihastaan uuden pohjanoteerauksen.

ManU nimittäin kärsi nöyryyttävän rökäletappion kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavalle MK Donsille Englannin liigacup-ottelussa. Puhtaat 4-0-loppulukemat eivät jätä paljoa selittelylle varaa: suoritus oli karmaisevan huono.  

League One -joukkue MK Dons aloitti maali-iloittelunsa 25. minuutin kohdalla, kun puolustaja Jonny Evans päätti kämmäillä pallon kanssa oikein urakalla.

Toisella puoliajalla Dons leipoikin sitten kolme mahtavaa lisäosumaa, joista viimeisin oli hyökkääjä Benik Afoben todellinen taidonnäyte.

[ Mestarien liigan karsinnat jatkuvat! Nyt lapulle huippumatsi Arsenal-Besiktas! Nordicbetin kertoimet: 1.38 | 4.60 | 7.25. Betsaa peräti 50€ riskittömästi tästä linkistä! ]

ManU ei lähtenyt otteluun aivan timanttisimmalla kokoonpanollaan, mutta huonoksi rosteria ei voi väittää. Olihan aloituskokoonpanossa mukana muun muassa David De Gea, Shinji Kagawa, Javi Hernendez sekä Danny Welbeck.

– Tietysti olen pettynyt, mutta pystyn analysoimaan tämän, ManU-manageri Louis van Gaal ilmoitti ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

– En ole sokissa, koska tiedän, mitä voi tapahtua. Minun mielestäni Milton Keynes pelasi erittäin hyvin, erittäin aggressiivisesti ja heillä oli myös hieman onnea.

Samalla van Gaal pyysi ManU-faneilta kärsivällisyyttä.

– On hyvin vaikeaa, kun aloittaa ura managerina kotitappiolla, tasapelillä ja sen jälkeen hävitä cupin ottelun. Kannattajien on vaikea säilyttää uskoaan Louis van Gaalin filosofiaan. Mutta teidän (kannattajien) on tehtävä niin, koska olen täällä rakentaakseni uuden joukkueen. Se ei tapahdu kuukaudessa.

Katso ottelun kaikki maalit tästä!

Ja tässä ottelun kaikki huippuhetket!

Katso myös Veikkaussivujen MM-koripallo -sivusto!

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut