ManU-käskijältä lähtölupa supertähdelle!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 08/01/2015
Jaa tämä...

Jalkapallon Englannin Valioliigan jättiläisiin lukeutuva Manchester United on päästämässä irti tähtimaalivahdistaan.

Englannin Valioliigassa pelaava Manchester United on päästämässä irti tähtimaalivahti David De Geasta. Espanjan La Ligassa pelaava Real Madrid on kosiskellut koko kesän ajan espanjalaisvahtia takaisin Espanjaan. Louis Van Gaal ei ole kuitenkaan aiemmin suostunut maalivahdin myyntiin, ellei madrilaisjätti lähetä paluupostissa Sergio Ramosia.

Ramos allekirjoitti kuitenkin juuri Real Madridin kanssa jatkosopimuksen, joten tähtitoppari on suurella todennäköisyydellö jäämässä Espanjan pääkaupunkiin. Valkoiset eivät kuitenkaan ole luovuttaneet De Gean suhteen.

AS-lehden mukaan van Gaal olisikin nyt kyllästynyt jatkuviin neuvotteluihin, minkä vuoksi hän on antanut seuran johtoportaalle luvan tähtimaalivahdin myyntiin.

– Tämä tilanne ei ole hyvä pelaajalle, meille, eikä seuralle, jossa hän haluaa pelata, van Gaal totesi.

De Gean menetys olisi Manchester United valtava takaisku. 24-vuotias maalivahti on noussut parin edellisen kauden aikana Valioliigan maalivahtieliittiin.

De Gea on Atletico Madridin kasvatti. Hän pelasi ensimmäisen kauden ammattilaisurallaan Atletico Madridin reservijoukkueessa, joka pelasi tuolloin maan kolmanneksi korkeimalla sarjatasolla.

Espanjalaisvahti on saavuttanut urallaan muun muuassa Eurooppa liigan mestaruuden ja UEFA Super Cupin ykkössijan. Myös Valioliigassa espanjalainen on onnistunut viemään mestaruuden.

Bulgarialaishyökkääjä matkalla Valioliigaan

De Gea on mitä todennäköisimmin lähdössä pois Valioliigasta, mutta bulgarialaiskonkari Dimitar Berbatovia viedään puolestaan kenties maailman kovimpaan jalkapalloliigaan. Berbatov neuvottelee sopimuksesta Aston Villan kanssa. Bulgarialainenhan on edustanut urallaan myös juuri Manchester Unitedia.

Valioliiga on jo aivan oven takana. Peliyhtiö Unibet on vahvasti mukana niin Valioliigan kuin muidenkin jalkapallosarjojen tapahtumissa.

Tutustu myös Veikkaussivujen vihjeeseen KuPSin ja RoPSin välillä.

Lähde: ESPN

Lue myös:
Jussi Jääskeläinen siirtyy Englannin ykkösliigaan!
Liverpool yrittää myydä Balotellin – Hinta putoaa roimasti!

jvg nights