ManU:n parjattu ex-manageri tekee paluun Valioliigaan

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Millaista jälkeä David Moyes saa tällä kertaa aikaan?

Valioliigan valmentajarintamalta kuuluu mielenkiintoisia uutisia, sillä sarjapaikkansa säilyttänyt Sunderland tiedotti palkanneensa David Moyesin seuran uudeksi manageriksi. Kyseessä ei ole mikään hätäapu, sillä joukkue on tehnyt Moyesin kanssa peräti neljän vuoden mittaisen sopimuksen.

Sunderland joutui etsimään uuden managerin, sillä viime kaudella joukkuetta luotsannut Sam Allardyce siirtyi Englannin maajoukkueen valmentajaksi. Allardyce sai pidettyä joukkueen Valioliigassa, mutta Moyes tulee varmasti saamaan neljän vuoden pestilleen hieman kovemmat tavoitteet.

Moyes luotsasi viimeksi Real Sociedadia, mutta La Liga-pesti päättyi potkuihin. Parhaiten skotlantilainen muistetaan kuitenkin ajastaan Manchester Unitedissa. Myös ManU-ura päättyi potkuihin, mutta tätä ennen manageri teki upeaa työtä Evertonin penkin takana.

Sunderland haluaa kivuta ensi kaudella pois Valioliigan häntäpäästä, ja Moyes on varmasti tähän tehtävään potentiaalinen manageri. Ainakaan miehellä ei ole ihan yhtä suuria tulospaineita, kun Manchesterissa.

Lue myös:

SAM ALLARDYCE KOLMEN LEIJONAN PERÄSIMEEN

VIDEO: BLACKHAWKS-TÄHDELLÄ PYSYY KIEKKO LAVASSA

unibet tarjous
VAIN 28.10 ASTI!
unibetin uusi logo.
TEHOSTETUT NBA-KERTOIMET!
Pelaa