VIDEO: Barcelona-tähti teki faninsa ikionnelliseksi

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Youtube
  • 11/06/2015
Jaa tämä...

Brasilian jalkapallomaajoukkueen ja La Liga – seura Barcelonan supertähti Neymar on varmasti yksi eniten maailmassa suurelta yleisöltä huomioitava saava pelaaja. Viime kaudella Barcelona-paidassa yhdessä Lionel Messin ja Luiz Suarez triplan voittanut pelaaja ei kuitenkaan jatkuvasta hypestä huolimatta ole unohtanut fanejaan.

Neymar yllättikin hyvin iloisesti kaksi nuorta faniaan välittömästi viime lauantaina pelatun Barcelona – Getafe ottelun jälkeen. Kaksi teini-ikäistä tyttöä oli pakkautunut aivan kentänlaidalle turva-aitaa vastan kotitekoisten kylttien kanssa. Kylteissä julistettiin ylistyssanoja Barcelonan puolustaja Marc Bartraa ja  Neymeria kohtaan. Ottelun jälkeen pukukoppiin vetäytynyt Barta antoikin kauniin hymyn tytöille, jotka puhkesivat jo pelkästään siitä onnenkyyneliin. Mutta parempaa oli luvassa…

Neymar ei antoi tytöille jotain paljon parempaa kuin vain hymyn tai käden heilautuksen. Brassi kävi nimittäin heittämässä tytöille ennen ottelun alkua lämmittelyssä käyttämänsä treenitakin. Ele sai neitien kyynelkanavat aukeamaan, ja intoutuivatpa he jopa nuuhkimaan lempipelaajansa hikistä verkkatakkia.

Alla vielä fanien tunteellinen reaktio videon muodossa:

Itse Barcelonan ja Getafen välinen ottelu päättyi katalaanien 2 – 0 voittoon. Maalinteossa ottelussa kunnostuivat kukapa muukaan kuin itse Neymar ja Luiz Suarez. Barcelona on seuraavan kerran tulessa La Ligassa isänpäivä sunnuntaina, kun seura isännöi Villarealia. Ottelun voit nähdä ilmaiseksi Viasatin kanavilta, lue lisää aiheesta täältä.

Nordicbetin marraskuun kampanja. Pääset ennustamaan yhden ottelun tuloksen jokaisena kampanjapäivänä. Jos veikkauksesi menee pieleen, tipahdat kukkulalta. Jos veikkaat oikein, pääset jatkamaan kiipeämistä.

Pääset mukaan kilpailuun tästä!

Lue myös:

Klassikkovideot: Maailman parhaat futarit Pepsi-mainoksissa

VIDEO: Messi on mättänyt Mestarien liigassa komeita maaleja