simeone bayerniin

Marca: Bayern haluaa Simeonen

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 10/04/2017
Jaa tämä...

Nyt käydään Carlo Ancelottin potkujen jälkipyykkiä. Bayern Munchen potki Ancelottin pois managerin paikalta, kun joukkue hävisi Mestareiden liigassa PSG:lle 0-3. Yksi kehno peli, hieman vaisu kauden ensimmäiset viikot, ja heti ulos, aikamoista ylireagointia, ehkä?

Bayernin johtoportaan Uli Hoeness on paljastanut lehdille, että viisi pelaajaa oli suuressa roolissa Ancelottin ulossavustamisessa. Mats Hummels ja Arjen Robben ehtivät välittömästi kiukkuisena kieltämään, että he olisivat olleet juonimassa Ancelottin potkuja. Saksalainen lehdistö oli ehtinyt nimetä Hummelsin ja Robbenin mahdollisina ”managerin tappajina”. Kumpikin pelaajista istui vaihtopenkillä ratkaisevassa PSG -ottelussa, ja kumpikin oli aloituskokoonpanossa, kun Willy Sagnol oli ensimmäistä kertaa päävalmentajana Hertha Berliniä vastaan viime viikonloppuna.

Arjen Robbenin kerrotaan sanoneen, että hän poikansa treeneissä on parempaa valmennusta kuin Ancelottin Bayern Munchenin ykkösjoukkueessa. Ja sellainenkin huhu on tullut julki, että Bayernin avainpelaajat olisivat jo viikkojen ajan järjestäneet omia harjoituksiaan. Robben tosin sanoi kaikkiin näihin huhuihin, että ”hevonpaskaa”.

Ja kenestä sitten Ancelottin seuraaja Bayernissa? Espanjalainen Marca -lehti on kirjoittanut, että Bayernin ykköstoive uudeksi manageriksi olisi Atletico Madridin Diego Simeone. Ja jos Simeonen houkutteleminen ei onnistu, niin seuraava vaihtoehto olisi Liverpoolin Jurgen Klopp. Sinänsä hassut vaihtoehdot, sillä enempää erityylisiä managereita tuskin voisi kuvitella. Simeone on ultratiukan puolustuksen kannattaja, kun taas Klopp on enemmän hurlumhei-miehiä.

Simeonella kyllä ilmeisesti olisi ottajia, PSG:kin on mainittu yhtenä seurana, joka haluaisi Simeonen tämän kauden jälkeen.

Eurooppalainen huippujalkapallo on aikamoinen saippuasarja.

Alla video PSG – Bayern -ottelusta, joka koitui Carlo Ancelottille kohtalokkaaksi:

 

 

Parhaat talletusbonukset