VIDEO: Maalivahti Carter Hutton heitti voltin kesken NHL-ottelun

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: WEB
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Viime yön NHL-kierroksella nähtiin yksi alkukauden komeimmista volteista. Siitä vastasi Nashville Predators maalivahti Carter Hutton. Tilanne jota on yksinkertaisesti pakko kelailla sekä katsoa kertatoisensa jälkeen uudelleen ja uudelleen nähtiin Nashvillen vieraillessa Buffalo Sabresin kotiareenalla First Niagara Centerissä.

Tapahtumat saivat alkunsa Buffalon purkukiekosta, jonka perään alivoimalla pelanneiden sarvipäiden hyökkääjä Marcus Foligno lähti luistelemaan. Samaan aikaan Pekka Rinteelle lepovuoron antanut Hutton lähti pelaamaan kiekkoa mailallaan, ja miehet ovat lopulta yhtäaikaa kiekolla, mutta lopputulos oli varmasti jotain muuta mitä Hutton osasi odottaa… Katso itse alta mitä tapahtui:

Kuten videolta voi päätellä, Hutton selvisi törmäyksestä vain säikähdyksellä. Mies keräsikin kamansa törmäyksen jälkeen maasta ja pelasi ottelun loppuun asti kuin mitään ei olisi sattunutkaan. Olikin onni onnettomuudessa, ettei hurjan näköinen tilanne johtanut miehen loukkaantumiseen.

Kolme ottelun tappiokierteessä ollut Nashville voitti ottelun lopulta luvuin 3 – 2, ja voltinheittäjä Hutton palkittiin ottelun ykköstähtenä! Kauden kolmannen ottelunsa pelannut maalivahti torjui ottelussa 30 kertaa ja näytti seurajohdolle että täältä pesee, mikäli Rinne tarvitsee lisää lepoa. Nashville maaleista ottelussa vastasivat Mike Fisher, Craig Smith, ja Cody Hodgson. Buffalon suomalaislupaus Rasmus Ristolainen sai jääaikaa reilut 21 minuuttia, joiden aikana hän saalisti yhden syöttöpisteen sekä neljä laukausta maalia kohti.

 

Sinua saattaa kiinnostaa nämäkin uutiset:

VIDEO: Eetu Selänne unelmoi NHL-urasta

VIDEO: Epäonniset NHL-tähdet taiteilevat yhdellä luistimella

Muista käydä myös tutustumassa peliyhtiö Bettsonin huikeaan NHL-tarjoukseen!

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa