VIDEO: Maria Sharapovalle kahden vuoden kilpailukielto

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 06/09/2016
Jaa tämä...

Venäläinen tennistähti on saanut kahden vuoden kilpailukiellon.

Tenniksen suurimpiin tähtiin lukeutuva Maria Sharapova on tuomittu kahden vuoden kilpailukieltoon. Hän antoi positiivisen dopingnäytteen tammikuussa Australiassa, minkä lisäksi helmikuussa hänen dopingnäytteestään löytyi meldoniumia.

Sharapova kertoi positiivisesta testituloksestaan pari kuukautta sitten. Tuolloin hän järjesti tiedotustilaisuuden Los Angelesissa. Eilen kilpailukiellon tultua julki Sharapova julkaisi Facebook-sivuillaan tekstin, jossa hän kertoi valittavansa tuomiosta samantien kansainväliseen vetoomustuomioistuimeen.

– Kansainvälinen tennisliitto on kuluttanut paljon aikaa ja resursseja yrittäessään todistaa, että olen tahallisesti rikkonut antidoping-sääntöjä, vaikka tuomioistuimen oikean päätelmän mukaan näin ei ole. Tuomioistuin totesi, että en ole tehnyt tahallani väärin, mutta silti he haluavat kieltää minulta pelaamisen tulevien kahden vuoden aikana. Valitan tuomiosta kansainväliseen vetoomustuomioistuimeen, Sharapova kirjoitti.

Sharapovan poissaolo on suuri takaisku naisten tennikselle. Vaikka Serena Williams ei voittanutkaan Ranskan avoimia, Sharapova on yksi yhdysvaltalaisen suurimmista haastajista. Venäläinen onkin voittanut urallaan monia Grand Slam-turnauksia.

Tennisviikko jatkuu laajasti nurmiturnausten parissa. Miehet pelaavat Stuttgartissa ja Hertogenboshissa, naiset myös Hertogenboshissa kuin myös Nottinghamissa.

Peliyhtiö Unibet on vahvasti mukana tennisturnausten tapahtumissa. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa tenniskisojen otteluista ja hankkia erinomaisen talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Rafael Nadal jätti Ranskan avoimet kesken
VIDEO: Novak Djokovicilta raju tunteenpurkaus Pariisissa

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa