VIDEO: Maria Sharapova palaa kentille

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Venäläistähti tekee paluun tositoimiin.

Viisinkertainen tenniksen Grand Slam -voittaja Maria Sharapova palaa tenniskentille huhtikuun 26. päivä alkavassa Stuttgartin WTA-turnauksessa. Venäläistähti on ollut kiellettyjen aineiden käytöstä 15 kuukauden kilpailukiellossa, mutta nyt dopingpanna päättyy.

Sharapova saa Stuttgartin turnaukseen villin kortin ja voi osallistua Kansainvälisen tennisliiton sääntöjen mukaan turnaukseen samalla viikolla, jolloin kilpailukielto päättyy. Lisäksi Sharapova on saanut villin kortin kesäkuussa pelattavaan Madridin turnaukseen.

– Sharapova lähestyi meitä pyynnöllä villistä kortista. Harkitsimme asiaa huolella ja pitkään, jonka jälkeen päädyimme myöntämään hänelle villin kortin. Madridin turnauksen johtaja ja entinen Wimbledon voittaja Manolo Santana kommentoi tilanteen taustoja.

Sharapova jäi kiinni meldonium-lääkeaineen käytöstä Australian avoimissa viime vuoden tammikuussa. Alunperin hänet tuomittiin kahden vuoden kilpailukieltoon, mutta panna lyheni Urheilun kansainvälisessä vetoomustuomiostuimessa 15 kuukauden pituiseksi.

Tsekkaa parhaat tenniksen pelikohteet Unibetilta>>

Lue myös:
VIDEO: Denis Shapovalov iski pallolla tuomaria silmään
VIDEO: Henri Kontinen hyvin lähellä maailmanlistan ykköspaikkaa

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa