Liverpool-floppi siirtyy AC Milaniin!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • Kuva: AFP
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Yksi tämän kesän seuratuimmista siirtosaagoista Englannin jalkapallokentillä näyttäisi tulevan viimeinkin päätökseen. Valioliigaseura Liverpoolin hyökkääjää Mario Balotelli siirtyy pois Merseysidelta, ja pelaa jatkossa Italian Seria A:ssa AC Milanin paidassa.

Mario Balotellin ympärillä käynyt kuhina ei suinkaan johtunut siitä, että miehellä olisi ollut kovin montaa ottajaa. Enemmänkin kyse oli siitä, että mikä seura huolisi viime kaudella Valioliigassa vain kertaalleen onnistuneen ”Super Marion”. Balotellin epäonnistunut ajanjakso Liverpoolissa tulee nyt päätökseen ainakin yhden kauden ajaksi, kun seurat ovat päässeet yksi mielisyyteen kauden mittaisesta lainasopimuksesta.

Sopimus on AC Milanin näkökulmasta todella edullinen, koska milanilaiset eivät joudu maksamaan Balotellin lainaamisesta Liverpoolille penniäkään. Tämän lisäksi seura maksaa vain puolet Balotellin 80 000 punnan viikkopalkasta, kun Liverpool vastaa toisesta puolesta. Sopimus ei myöskään sisällä osto-optiota.

AC Milan on Balotellille tuttu seura. 25 – vuotias italialainen pelasi seurassa kaudet 2013 ja 2014. Mies iski tuolloin 54 ottelussa mukavat 30 maalia. Paluu Milan-paitaan onkin tällä hetkellä vaikeaa vaihetta läpikäyvälle Balotellille ihanteellinen vaihtoehto, ja paras paikka uran uudelleen käynnistämistä varten. Balotelli lentää huomenna tiistaina Milanin Milanello harjoitusleirille lääkärintarkastukseen. AC Milan avasi kautensa eilen 2 – 0 tappiolla Fiorentinaa vastaan. Balotelli voi siis olla tulevissa peleissä tervetullut piristysruiske punamustien hyökkäyspäähän.

Yleisurheilun MM-kisat alkoivat lauantaina! Muista käydä katsomassa eri vedonlyöntisivujen parhaat kertoimet, ja veikkaa esimerkiksi Unibetin sivulla kuka voittaa tänä vuonna keihään heiton MM-kultaa!

Lue myös: 

Neymar Manchester Unitediin?

Pekingissä jo nyt ensimmäinen dopingkäry!