VIDEO: Mario Balotelli ei jatka Liverpoolissa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Englantilaisseuran hyökkääjä lähtee muihin maisemiin.

Jalkapallon Englannin Valioliigassa pelaava Liverpool pelaa ensi kaudella ilman italialaista Mario Balotellia. Saksalainen päävalmentaja Jürgen Klopp kertoi, että hyökkääjä saa etsiä uuden seuran. Tieto ei todennäköisesti tule kenellekään suurena yllätyksenä.

Balotellin ura on ollut viime kausina pahasti laskussa. Italialainen on palannut seuraan heikosti AC Milanissa vietetyn lainapestin jälkeen. Hän on marssimisjärjestyksessä kovin alhaalla joukkueessa.

Liverpoolilla on tällä hetkellä monta sellaista hyökkääjää, jotka ovat tärkeysjärjestyksessä Balotellia edellä. He ovat Daniel Sturridge, Christian Benteke, Divock Origi ja Danny Ings. Viime kaudella tosin moni hyökkääjä taisteli loukkaantumisten kanssa.

– Olen puhunut Mariolle tilanteesta. Hän ei ole siinä vaiheessa uraa, missä pitäisi taistella neljän tai viiden muun pelaajan kanssa yhdestä tai kahdesta pelipaikasta. Joten on selvää, että tarvitsemme ratkaisun, Klopp kertoi Reutersin mukaan.

Balotelli on mahdollisesti jo löytämässä uuden seuran, sillä Sampdoria on jo ilmaissut kiinnostuksen miestä kohtaan. Seuran puheenjohtaja Massimo Ferrero on todennut, että Sampdoria olisi sopiva seura, että hyökkääjä pääsisi uuteen kukoistukseen.

Katso videolta Balotellin parhaita paloja:

 

Peliyhtiö Unibet on vahvasti mukana jalkapalloturnausten tapahtumissa. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa jalkapallosarjojen otteluista ja hankkia erinomaisen talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Mestarien liigan karsinnoissa shokkitulos – Celticille tappio Gibraltarilla!
VIDEO: Joachim Löw jatkaa Saksan peräsimessä

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa