Eero Markkanen odottaa innolla kauden alkua - "Valinta tuntuu oikealta"

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 08/06/2014
Jaa tämä...

Eero Markkanen on päässyt totuttelemaan Espanjan lämpöön.

Eero Markkanen on ehtinyt harjoittelemaan pari viikkoa uudessa organisaatiossa ja pelaajan mukaan kaikki on sujunut hyvin.

– Joukkuekaverit ja kaikki muutkin täällä, ovat ottaneet hyvin vastaan. Pelaajat kommunikoivat kielimuurista huolimatta. Kuumuudessa treenaamiseenkin alkaa pikkuhiljaa tottua, eikä ikäväkään vaivaa. Ikävöin oikeastaan taivaalle pilviä, sillä en ole nähnyt vielä ensimmäistäkään, Markkanen kertoo OrsaSportin sivuilla.

[ Nordicbet tarjoaa uusille asiakkailleen mahdollisuuden testata vedonlyöntiä riskittömästi! Nappaa peräti 50€ riskitön veto tästä linkistä! ]

Lämpötila tuo harjoittelemiseen oman haasteensa, sillä varjossakin on hyökkääjän mukaan noin 44 astetta. Treeneissä on myös muita eroja Suomeen ja Ruotsiin verrattuna.

– Me menemme treeneissä kovaa, peli on erilaista. Pelaajat ovat täällä pääasiassa teknisempiä ja täällä taklataan todella kovaa.

Markkanen painottaa, että teki oikean valinnan siirtyessään Real Madridin organisaatioon.

– Odottelen kauden alkua, mutta virallisista peleistä on vaikea sanoa mitään, sillä en vielä tiedä millä tasolla pelaamme. Valinta tulla tänne tuntuu samalta kuin aiemmin, oikealta, hyökkääjä toteaa.

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut