markkanen chicago bulls ennätys

Markkasen ensimmäinen NBA -ennätys!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Lauri Markkanen on jo rikkonut ensimmäisen NBA -ennätyksensä. Nuoresta suomalaisesta tuli viime yönä kaikkien aikojen ensimmäinen pelaaja, joka on upottanut kymmenen kolmosta NBA -uransa kolmessa ensimmäisessä ottelussa.

Markkanen aloitti pisteiden teon kauden avausottelussa Torontoa vastaan. Bulls hävisi ottelun 100-117, mutta Markkanen heitti pelissä sisään kaksi kolmosta. Seuraava ottelu oli Bullsin kotiavaus. Tappio tuli San Antoniolle 77-87, mutta Lauri Markkanen pussitti kolme kolmosta. Ottelussa Cleveland Cavaliersia vastaan Markkasen käsi kävi kuumana, hän upotti viisi kolmosta. Bulls kuitenkin hävisi ottelun 112-119.

Kolmessa ottelussaan Markkanen on kyllä alleviivannut sen, minkä kaikki suomalaiset korisfanit jo tiesivät. Pitkän miehen heittotaito on erinomainen, pallo ei kauaa hänen käsissä viivy. Heitto on nopea ja tarkka. Kolmessa NBA-ottelussa Markkanen on heittänyt viivan takaa 22 kertaa, ja näistä siis kymmenen sisään. Osumatarkkuus on hyvä, noin 45 prosenttia Markkasen kolmosen heitoista menee koriin. NBA:ssa kolmosen viiva on vielä noin puolisen metriä kansainvälistä peliä kauempana, ja liki metrin USA:n yliopistopelejä kauempana.

Alla video Markkasen kymmenestä 3:n pisteen heitosta:

 

 

Parhaat talletusbonukset