VIDEO: Markus Granlund lyötiin mahtavaan ketjuun! - Kauden avausmaali tilille!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/03/2014
Jaa tämä...

Markus Granlundille on nyt tarjolla runsaasti vastuuta Calgaryssä.

Farmisarja AHL:stä ylös NHL-jäille nostettu Markus Granlund on ottanut lentävän startin isossa showssa. Kahden ottelun jälkeen tilillä on yhtä monta tehopistettä, sillä sunnuntaiyön kierroksella nuorukainen tekaisi tämän kauden ensimmäisen täysosumansa Montreal Canadiensin verkkoon.

Tehopisteet eivät kuitenkaan kerro nuoremman Granlundin tilanteesta kaikkea, sillä otanta on toistaiseksi huomattavan pieni. Jotain häneen asetetuista odotuksista viestittää kuitenkin se, kenen kanssa nuorukainen on päässyt pelaamaan. Granlund on nimittäin muodostanut Calgary Flamesissa joukkueen kakkosketjun yhdessä Johnny Gaudreaun ja Jiri Hudlerin kanssa.

Granlundin ketjukavereista jälkimmäinen ei esittelyjä kaipaa. Hudler oli viime kaudella koko Flamesin paras pistemies lähes näytöstyyliin. Gaudreau on taas iso osa koko Flames-organisaation tulevaisuutta ja hänestä on kovaa vauhtia kasvamassa todellinen tähtipelaaja NHL-tasolle.

[ Veikkaussivujen vihjeosastolla tarjolla tärppejä illan Valioliiga-matsiin kuin myös NFL:ään sekä NBA:han! Voit myös napata Veikkaushuoneelta 10€ riskittömän vedon suoraan tästä linkistä! ]

Kyseinen trio on ollut loistavassa iskussa kahdessa yhdessä pelaamassaan ottelussa ja kemiat näyttäisivät klikkaavan ketjun sisällä mahtavasti. Edellisessä ottelussa Nashville Predatorsia vastaan kolmikko väsäsi kaksi täysosumaa, nyt Canadiensia vastaan trion yhteistehot olivat muotoa 1+4.

Granlundin maalissa oli mukana myös runsaasti onnea, sillä nuorukainen viimeisteli kauden ensimmäisen maalinsa luistimellaan. Hudlerin lähettämä laukaus otti maalin edustalla kimmokkeen suomalaishyökkääjän monosta ja painui lopulta vastustamattomasti ohi Canadiens-veskari Carey Pricen.

Flames voitti ottelun lopulta maalein 6-2. Ennakoissa NHL:n pohjamutiin tuomitut liekkipaidat ovatkin aloittaneet kautensa todella vahvasti, sillä joukkue keikkuu 13 ottelun jälkeen Tyynenmeren divisioonan kolmospaikalla.

Katso Granlundin maali tästä!

Ja tsekkaa matsin huippuhetket kokonaisuudessaan tästä!

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut