Markus Granlund Vancouveriin | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

Siirto Vancouveriin

Calgary Flames ja Vancouver Canucks tiedottivat NHL:ssä suomalaisittain varsin mielenkiintoisesta pelaajakaupasta. Seurat tekivät nimittäin kaupan, jossa Markus Granlund siirtyy Vancouveriin ja Hunter Shinkaruk Calgaryyn. Kauppaa voidaan pitää melkoisen yllättävänä – ainakin Granlundin osalta.

22-vuotias suomalaishyökkääjä ehti pelata tällä kaudella yhteensä 31 ottelua Flames-paidassa. Granlund kirjautti pelaamissaan otteluiss tehot 4+3=7. Hyökkääjä on pelannut kuluvalla kaudella myös 12 ottelua AHL-seura Stockton Heatin riveissä. AHL-pelit ovat tuottaneet tehot 5+4=9.

Kanadalainen Shinkaruk on Canucksin ykköskierroksen varaus vuodelta 2013. 21-vuotias pelimies on pelannut tällä kaudella ainoastaan yhden NHL-ottelun. AHL:ssä hyökkääjä on puolestaan mättänyt Utica Cometsin paidassa 45 otteluun tehot 21+18=39.

Shinkarukin hankintaa selittää se, että hyökkääjä on syntynyt Calgaryssä. Näin ollen Flames tietää tarkalleen, millaisen pelaajan he saivat vaihtokaupassa. Ainakin kanadalaisen kannalta vaihtokauppa on onnistunut, sillä Vancouverin organisaatiossa vastuu on jäänyt minimaaliseksi.

Granlund ehti pelata Flames-organisaatiossa yhteensä kolmen kauden ajan. Nähtäväksi jää, miten paljon vastuuta Vancouver on valmis antamaan suomalaishyökkääjälle. NHL-tasolla Granlund on ainakin Shinkarukia valmiimpi pelimies.

Lue myös: Jokereiden kannattajille rangaistus KHL:n suunnalta?

Valmennusjohto passitti SKA:n supertähden maitojunalla kotiin

 

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa