VIDEO: Vaasan Sportin konkaripakki iski ehkä uransa komeimman osuman

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • 09/09/2017
Jaa tämä...

Kuten jokainen jääkiekon ystävä varmasti tietää, niin Liiga on pyörähtänyt kuluvana viikonloppuna käyntiin. Oman rakkaan satavuotiaan kotimaamme ykkössarja onkin tarjonnut heti ensi minuuteista lähtien lätkäfaneille vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

Ensinnäkin sarjassa on nähty tähän mennessä kahdella kierroksella jo peräti kolme ulosajoa, joista eilisiltainen Oula Palven tuomio oli hyvin erikoinen. Tämän lisäksi sarja kärjessä porskuttaa puhtaalla pelillä KooKoo, kun ennakkosuosikki Tappara otti eilen TPS:ltä pataansa tylysti lukemin 6 -2. Mutta mikään, ei mikään edellä mainituista ei kuitenkaan vedä vertoja sille, että puukäsien kuningas, perusluutien keisari, peruspakkien kantaisä, Markus Kankaanperä viimeisteli eilen Vaasassa läpiajomaalin alivoimalla!

37 – vuotias Kanki oli ennen eilistä pelannut urallaan 934 ottelu ja tehnyt niissä 54 osumaa. Miehellä on siis pieni tuntuma siitä miltä tuntuu nostaa kädet kohtia kattoa, mutta eilisiltainen oli silti jotain täysin ennennäkemätöntä. Osa sunnuntaiaamuna krapulassa heräävistä vaasalaisista uskoo varmasti nähneensä humalassa unta, mutta voimme todistaa teille, että totta se on. Alla video Kankaanperän lauantai-illan huumasta:

Lue myös:

LOPPUUKO NÄIDEN NHL-PELAAJIEN URA KAUTEEN 2017-18

VENÄLÄINEN NHL-SUPERTÄHTI VALMIINA ENSI KAUTEEN