Marseille - Dortmund 11.12.2013 | Mestarien liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/11/2013
Jaa tämä...

Juhliiko Dortmund jatkopaikkaa Marseillen vieraana?

Marseille – Dortmund, merkki 2, kerroin 1,41 Betsson
Marseille (+1) – Dortmund, merkki 2, kerroin 2,00 Betsson

Betssonin kertoimet otteluun 7,35 | 4,80 | 1,41 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Mestarien liigan lohkovaiheen päätöskierroksen ottelutarjontaa, Ranskassa yhteen iskevät Marseille sekä Saksasta vieraaksi saapuva Dortmund. Lähtökohtaisesti kaikki asiat viittaavat Dortmundin vierasvoittoon. Viisi ensimmäistä ottelua ovat Marseillelle tuottaneet vain viisi tappiota ja myös tässä ottelussa Marseille on suuren altavastaajan asemassa. Marseillen materiaali on Ranskan mittapuulla katsottuna erittäin laadukas, mutta kansainvälisillä kentillä ranskalaisseuralla ei ole mitään asiaa. Marseillen maaliero on tähän mennessä neljä tehtyä maalia sekä kaksitoista päästettyä maalia, joten se kertoo paljon kotijoukkueen tilanteesta.

Dortmundin kausi on ollut yllättävän epätasaista, mutta osasyy on ollut tietenkin merkittävissä loukkaantumisongelmissa. Dortmund on kärsinyt kauden aikana varsinkin puolustajien kohdalla suurista loukkaantumisongelmista. Dortmund on siitä huolimatta pelaamassa itseään jatkoon, sillä voittamalla tänään Dortmund tulee etenemään lohkosta jatkoon yhdessä Arsenalin kanssa. Lohkossa kolmantena oleva Napoli omaa edelleen mahdollisuudet tiputtaa Dortmund jatkosta ulos, mutta Dortmundin tehtävä on tässä ottelussa huolehtia siitä, että Napoli ei tule lohkon kakkospaikkaa saavuttamaan. Dortmund on paremman maalieronsa takia lohkossa toisena, joten Dortmundille on erittäin tärkeää se, että Marseille ei tänään maalintekoon mieluiten kertaakaan pääsisi.

Dortmund on edellisestä neljästä ottelustaan saalistanut kolme voittoa, vaikka lauantaina saksalaisjätti hävisi huippuottelussa Leverkusenia vastaan 0-1 maalein. Dortmund on viime aikoina pelannut erinomaisesti, vaikka Leverkusen pystyikin hakemaan Keltaisten vieraana täyden pistepotin. Dortmundin kannalta ikävää on tietenkin se, että vierasjoukkueella on edelleen ongelmia loukkaantumisten kanssa. Tästä ottelusta sivussa Dortmundilta loukkaantumisten takia ovat Neven Subotic, Mats Hummels, Marco Schmelzer sekä Marco Reus. Poissaolijat ovat tässä tapauksessa erittäin nimekkäitä, mutta toisaalta joukkueiden välinen tasoero on silti Dortmundin eduksi erittäin merkittävä. Marseille ei ole valitettavasti antanut mitään syytä sille, että kotivoittoa olisi tässä kamppailussa edes syytä harkita. Dortmundilla on loistava mahdollisuus pelata itsensä lohkosta jatkoon.

Veikkaussivut | Tuomas