Marseille - Nantes 6.12.2013 | Ligue 1

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/05/2013
Jaa tämä...

Tuottaako Nantesin vierailu Etelä-Ranskassa matkatuliaisia?

Marseille – Nantes, merkki 1, kerroin 1,95 Betsson

Betssonin kertoimet otteluun 1,95 | 3,25 | 4,05 PELAA TÄSTÄ

 

 

Sarjataulukossa sijalla neljä oleva Marseille isännöi jalkapallon Ranskan liigan ottelussa vieraaksi saapuvaa Nantesia. Tiedossa on kaiken kaikkiaan mielenkiintoinen kohtaaminen. Nantes löytyy sarjataulukosta heti Marseillen takaa viidenneltä sijalta. Nantes on ehdottomasti alkukauden suurin yllättäjä, mutta valitettavasti kolme edellistä ottelua ovat tuottaneet Nantesille vain yhden voiton. Nantes voitti kylläkin edellisellä kierroksella Valenciennesin 2-1 maalein, mutta Nantesin suunta muuten on tällä hetkellä alaspäin. Marseille tunnetaan normaalisti hyvänä kotijoukkueena, joten Nantesin tehtävä ei ole tänään helppo. Marseille onkin voittanut kaksi edellistä kotiotteluaan niin, että yhteensä etelä-ranskalaisryhmälle ollaan näissä otteluissa tehty vain yksi maali.

Marseillen urakka Mestarien liigassa tulee päättymään alkulohkoon, joten kotijoukkue pystyy jatkossa keskittymään vain Ranskan liigaan. Tavallaan se on hyvä asia, mutta tavallaan kolikolla on myös kääntöpuolensa. Huono asia on tietenkin se, että koskaanhan tippuminen kilpailusta ei ole hyvä asia, mutta Marseillen materiaali ei riitä laadukkaisiin peliesityksiin samanaikaisesti niin Ranskan liigassa kuin Mestarien liigassa. Marseille lukeutuu Ranskan liigan parhaimmistoon, mutta Mestarien liigassa Marseillella ei ole valitettavasti mitään asiaa. Marseillen kannalta erinomainen asia on joka tapauksessa se, että sairaslista on tyhjentynyt viime päivinä siihen tahtiin, että tästä ottelusta sivussa on ainoastaan Andre Ayew. Muuten kotijoukkueen terveystilanne on lähes täydellinen.

Nantes voi olla alkukauteensa enemmän kuin tyytyväinen, mutta yksi asia on faktaa. Nantes on ollut aivan liikaa yhden pelaajan varassa. F.Djordevic on viimeistellyt Nantesin kokoonpanossa peräti kahdeksan maalia, mutta muuten maalintekijät ovat vierasjoukkueen ryhmästä puuttuneet. Marseillen hyökkäys on huomattavasti monipuolisempaa nimenomaan maalintekijöiden määrän suhteen. Joukkueista Marseille on siispä laadukkaampi sekä kotiedun lisäksi omaa myös leveyttä maalinteon suhteen. Lähtökohtaisesti tiedossa on todennäköisesti erittäin vähämaalinen kohtaaminen, mutta kotivoitosta on syytä ilman muuta lähteä liikenteeseen. Nantesin sairaslista on tärkeiden pelaajien osalta oikeastaan tyhjä, mutta tässä kamppailussa vierasvoittoa ei juhlita.

Veikkaussivut | Tuomas