Marseille - PSG 6.10.2013 | Ligue 1

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/06/2013
Jaa tämä...

Marseille isännöi Ranskan liigan huippuottelussa PSG:tä.

Marseille – PSG, merkki 2, kerroin 

Sportingbetin kertoimet otteluun 4,00 | 3,30 | 2,00 

 

 

Jalkapallon Ranskan liigan ottelutarjontaa, kierroksen huippuottelussa Marseille saa vieraakseen PSG:n. Kyseessä on erittäin odotettu kamppailu kahden hienon seuran välillä. Sarjataulukossa Marseille on tällä hetkellä kolmantena, kun taas PSG on puolestaan sijaa korkeammalla. Molemmat joukkueet pelasivat viikolla Mestarien liigan lohkovaiheen toista kierrosta. Marseille oli täysin vastaantulija Dortmundia vastaan 3-0 päättyneessä ottelussa, kun taas PSG murskasi kotonaan Benfican samoin numeroin. Zlatan Ibrahimovic oli mahdoton pysäytettävä Benficalle, sillä ruotsalaishyökkääjä viimeisteli kaksi osumaa jo ensimmäisen puoliajan aikana.

Marseillen tilanne Mestarien liigassa on äärimmäisen huolestuttava, sillä kaksi ensimmäistä ottelua ovat tuottaneet kaksi tappiota maalierolla 1-5! Marseille on Ranskan liigassa onnistunut nappaamaan kaksi voittoa kahdesta viime ottelusta, mutta siltikin valitettavasti Marseille on kokenut aivan turhia pistemenetyksiä. Marseille on alkukaudella ehtinyt esimerkiksi pelaamaan 0-0 maalein tasapelin Bastiaa vastaan sekä 1-1 numeroin tasapelin Toulousen kanssa. Materiaali Marseillella on kumpaakin näistä joukkueista laadukkaampi, mutta ei missään tapauksessa sentään PSG:n tasoa.

PSG on ollut hyökkäyspäässä viime otteluissaan niin tehokas, että on suuri kysymysmerkki siinä kohdalla, kuinka Marseillen puolustus tulee kestämään vierasjoukkueen huippuvaaralliset maalintekotilanteet. PSG on voittanut joukkueiden kolme edellistä kohtaamista, joten siinäkin asiassa etu on vierasjoukkueen puolella. Lähtökohtaisesti PSG on vieraissakin yllättävän selkeästi suosikin asemassa.

Veikkaussivut | Tuomas