Marseille - St.Etienne 24.9.2013 | Ligue 1

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Marseille isännöi Ranskan liigan kärkikamppailussa St.Etienneä.

 

Marseille – St.Etienne, merkki 2, kerroin 
Marseille – St.Etienne (+1), merkki 2, kerroin 

William Hillin kertoimet otteluun 1,95 | 3,25 | 4,20 

 

 

Sarjataulukossa neljäntenä oleva Marseille isännöi vieraaksi saapuvaa St.Etienneä. Vierasjoukkue on sarjataulukossa Marseillea sijaa ylempänä. Kyseessä on jalkapallon Ranskan liigan ottelutarjontaa. Tällä viikolla Ranskassakin pelataan viikkokierros ja tänään ohjelmassa on kaksi ottelua. Marseille on tähän mennessä saalistanut kuudesta ottelusta kolme voittoa, kaksi tasapeliä sekä tappion. St.Etiennen alkukausi on ollut vieläkin parempi, sillä tilillä on toistaiseksi peräti neljä voittoa. Kahdeksan maalia ovat tähän mennessä molemmat joukkueet tehneet, mutta suurin yksittäinen eroavaisuus on se, että Marseille on kärsinyt aivan turhia pistemenetyksiä selkeästi heikompia joukkueita vastaan. Esimerkiksi viime kierroksella Marseille jäi täysin käsittämättömästi maalittomaan tasapeliin onnetonta Bastiaa vastaan.

Marseille avasi urakkansa Mestarien liigan lohkovaiheessa noin viikko sitten häviämällä Arsenalia vastaan 1-2 maalein. Marseillen osalta tilanne ei ole lainkaan helppo, sillä urakka Mestarien liigassa ei alkanut lainkaan odotetulla tavalla ja toisekseen St.Etienne hurjavireisenä saattaa hyvinkin jatkaa Marseillen hyvinkin epätasaista alkukautta. St.Etienne koki viimeksi yllätystappion Toulousea vastaan 1-2 numeroin, mutta sitä ennen vihreävalkoiset kulkivat oikeastaan voitosta voittoon. 

Tällä hetkellä Marseillea on mahdotonta nostaa ottelussa kotietua suuremmaksi suosikiksi, sillä kaikki ottelut mukaanlukien Marseille on saalistanut neljästä viime ottelusta ainoastaan kaksi tasapeliä! St.Etiennehän oli jo viime kaudella Marseillelle erittäin hankala vastustaja ja tulee sitä olemaan varmasti myös tänään. Kyllähän tässä St.Etienneä kelpaa lähteä nostamaan kupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas