Martin Klizan - Juan Ignacio Chela | Tennis Wimbledon Pitkävetovihje 25.6.2012

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 17/03/2018
Jaa tämä...

Klizan kohtaa Chelan.

Martin Klizan – Juan Ignacio Chela, merkki 2, kerroin 

Martin Klizan – Juan Ignacio Chela (+1,5 erää), merkki 2, kerroin 

Martin Klizan – Juan Ignacio Chela (+3,5 peliä), merkki 2, kerroin 

Lyö 50 €:n veto ILMAN RISKIÄ!

> Lue lisää

Saat nyt VAIN VEIKKAUSSIVUILTA 50 €:n riskittömän vedon Nordicbetille. Jos ensimmäinen vetosi menee väärin, Nordicbet palauttaa rahasi takaisin! Katso myös muut EM-kisojen tarjoukset Veikkaussivuilta.

 

Wimbledonin tennisturnausta, ensimmäisen kierroksen ottelussa yhteen iskevät Slovakian Martin Klizan sekä vastaan asettuva kokenut, Argentiinan Juan Ignacio Chela. Se on ihan selvää, ettei Chela enää kauaa ammattilaisena tenniskentällä pysy, mutta edelleen etenkin Klizanin tasoisia vastustajia vastaan Chelalla on täydet mahdollisuudet menestyä.

Chelan pelikunto on toki kysymysmerkki. Argentiinalainen ei ole pelannut otteluakaan massakauden jälkeen. Chela on kuitenkin hyvä pelaaja, hyvät peruslyönnit omaava, joten Klizanin tasoista vastustajaa vastaan tälläiset kertoimet vaikuttavat hurjilta. Klizan on kuitenkin lähes täysin Challenger -tason pelaaja. Klizan esiintyi Roland Garrosilla surkeasti eikä siirtyminen nykyisellekään alustalle hyvältä vaikuttanut ollenkaan. Wimbledonin esiturnaurnauksessa, Queens Clubilla tuli tappio heti ensimmäisellä kierroksella Alex Bogomolovia vastaan suoraan kahdessa erässä. En sano, että Chela olisi vakuuttanut millään tavalla viime aikoina, mutta onko Klizan? Ei todellakaan. Challenger -turnauksissa menestyminen on ihan eri juttu näihin peleihin verrattuna.

Veikkaussivut | Tuomas