VIDEO: NHL-seura sopimukseen Martin Réwayn kanssa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 20/03/2018
Jaa tämä...

Slovakialaisnuorukainen pelaa ensi kaudella Pohjois-Amerikassa.

Slovakialaishyökkääjä Martin Réway on solminut kolmivuotisen tulokassopimuksen NHL-seura Montreal Canadiensin kanssa. Hän on Canadiensin kolmoskierroksen varaus kolmen vuoden takaa.

Réway pelasi MM-kisoissa seitsemän ottelua saalistaen Slovakian vahvuudessa yhden syöttöpisteen. Päättyneellä kaudella hän edusti seuratasolla Sveitsin NLA-seura HC Fribourgia ja Tshekissä Sparta Prahaa.

Réway pelasi kaudet 2012-2014 Pohjois-Amerikan juniorisarja QMJHL:ssä, joten täysin vieraisiin ympyröihin hän ei ole siirtymässä.

Slovakian urakka päättyi MM-kisoissa jo lohkovaiheessa, sillä he eivät onnistuneet voittamaan viimeisessä kamppailussa USA:ta varsinaisen peliajan puitteissa. Voittoon Slovakia ylsi vasta jatkoajan puolella.

 

MM-kisoissa ottelut jatkuvat tänään, kun vuorossa ovat kaikki puolivälieräkamppailut. Suomen osalta urakka turnauksessa jatkui yllättäjoukkue Tanskaa vastaan. Illalla pelataan vielä kaksi viimeistä puolivälierää.

Peliyhtiö Unibet tarjoaa MM-kisojen aikana vaihtuvia tarjouksia, jotka ovat saatavilla päivittäin bonukset-osiossa. Tarjoukset päättyvät tämän viikon sunnuntaina finaaliottelun jälkeen.

Lue myös:
VIDEO: Jääkiekon MM-kisat Suomessa vuonna 2021?
VIDEO: Suomea kiusannut unkarilaismaalivahti sai NHL-sopimuksen

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa