Video: Martin St. Louis highlights!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 07/03/2015
Jaa tämä...

Yksi hieno aikakausi tuli tänään päätökseensä kun yli 1100 NHL-ottelua pelannut sisupussi Martin St. Louis ilmoitti laittavansa hokkarit naulaan. Erityisen merkittäväksi St. Louisin uran tekee se seikka, että häntä ei koskaan ole varattu NHL:ään, eikä pieni kokoisen miehen odotettu koskaan pärjäävän maailman suurimman ja kauneimman kiekkoliigan kahinoissa.

Mittava palkintokaappi!

Uransa viimeisen kauden New York Rangersin paidassa pelannut  Martin St. Louis on saavuttanut urallaan mittavan määrän pokaaleja. Miehen palkintokaapissa kiikkuvat muun muassa Stanley Cup sormus, kolme kertaa voitettu Lady Byng Memorial Trophy joka ojennetaan kauden aikana parasta urheiluhenkeä ja herrasmiesmäistä käytöstä osoittaneelle pelaajalle, kaksi koko NHL:n pistepörssin voitosta saatavaa Art Ross Trophya sekä tietenkin Hart Memorial Trophy, jonka saa vain harvat ja valitut NHL:n arvokkaimmaksi pelaajaksi valitut gladiaattorit. Erityinen kunniamaininta St. Louisille on myönnettävä vielä siitä, että 173 senttinen jäätävät reisilihakset omaava mies oli vasta kautta aikojen kuudes pelaaja joka rikkoi NHL:ssä 1000 pisteen rajapyykin ilman varsinaista varausta NHL:ään.

Twitterissä sataa kehuja ja kiitosta St. Louisille.

Martin St. Louisia on muisteltu tänään lopetusuutisen jälkeen erityisen paljon sosiaalisessa mediassa. Esimerkiksi Twitterissä NHL:n virallinen sivu on julkaissut hienon videon missä St. Louis sytyttää New York Rangersin pelaajia pudotuspeli taisteluun huikealla koppihuudatuksella:

Myös monet St. Lousin entiset seurakaverit ja “viholliset” ovat jakaneet hienoja muistoja kommentteja. Varsinkin itsekin urallaan herrasmiespalkinnon voittaneen Pavel Datsjukin hauska twiitti on ollut erityisen suosittu. Mies kiittää St. Louisia siitä, että hänen lopettamisensa myötä Datsjukin on nyt helpompi voittaa jatkossa herrasmiespelaajan pysti:

Twitter hetkistä huolimatta, paras tapa muistella jonkun urheilijanuraa on tietenkin hänen tähtihetkiensä katselu. Niin myöskin Martin St. Louisin kohdalla. Joten tässä, olkaa hyvä, tässä ”Martyn” uran parhaita paloja!

Unibet tarjoaa myös jo nyt ensi kaudeksi voittajakertoimet NHL:ään, mikäli itselläsi on oma mestarisuosikki!

Lue myös:

Leo Komarov oikeuteen!

Kärpille kaksi pelaajaa AHL:sta!