VIDEO: Loimaan Bisonsin loppukausi edelleen vaarassa - nyt lähti tähtipelaaja

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 23/02/2018
Jaa tämä...

Korisliigan suurseura kamppailee edelleen suurien talousvaikeuksien kanssa.

Korisliigan suurseuroihin lukeutuva Loimaan Bisons kärsii edelleen suurista talousongelmista. Tilannetta ei paranna se, että tiistai-iltana Sportando-nettisivusto kertoi Martin Zenon sopimuksesta Romanian liigaan. Hän on ollut kuluvalla kaudella loimaalaisten käytännössä tärkein pelaaja.

Kaikki suomalaispelaajat Tuukka Kotin ja Mikko Koiviston tapaan jatkavat edelleen Loimaan Bisonsissa.

– Vielä tehdään kovasti töitä, että saisimme vaadittavat rahat kasaan. Emme ole vapauttaneet vielä yhtään pelaajaa. Ei ole kuitenkaan salaisuus, että pelaajat ovat saaneet kokeilla omaa kysyntäänsä markkinoilla, jos tässä käy huonosti, Loimaan Bisonsin toimitusjohtaja Aku Perho kertoi.

– Varmasti kaikki pelaajat ovat kartoittaneet markkinoita, koska he tietävät, kuinka hutera tilanne on ollut viime viikot.

Usko on Loimaalla vahva, että tarvittavat rahat loppukauteen löytyvät. Perhon mukaan positiivisia uutisia saattaa Loimaan suunnalta kuulua nopeastikin.

– Olemme saaneet paljon hyviä asioita aikaiseksi, mutta kurottava matka on tietysti pitkä. Meillä on edelleen neuvottelut kesken yhteistyökumppaneiden takia. Pelastava enkeli voi löytyä vaikka tällä viikolla. En kuitenkaan tiedä mihin tämä viikko päättyy, toimitusjohtaja jatkoi.

Loimaan Bisons on kaventanut kokoonpanoaan reilusti viime aikoina. Vielä tällä hetkellä seura on kilpailukykyinen, mutta jatkosta ei ole varmuutta.

Peliyhtiö Nordicbet tarjoaa koripallosarjoihin erinomaiset kertoimet ennen otteluita kuin myös livevedonkin puolella.

Lue myös:
VIDEO: Katsoja joutui NBA-tähden jyräämäksi
VIDEO: Näin koripalloparketti vaihtuu jääksi muutamassa tunnissa

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa