Massimiliano Allegri: "En halua puhua Pogbasta"

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Jalkapallomaailman kuumin nimi viimeisen kuukauden on ollut Juventuksen ranskalainen keskikenttäpelaaja Paul Pogba. Riippuen lehdestä mies on jo tehnyt sopimuksen tai hylännyt sen, ja kukaan ei tunnu todella tietävän missä mennään. Juventuksen valmentaja Massimillano Allegri on vetänyt saagasta omat johtopäätöksensä, ja päättänyt pitää suunsa kiinni koko aiheesta.

Juventus on tällä hetkellä harjoitusottelukiertueella Australiassa ja seuran velvollisuuksiin kuuluu tietenkin lehdistötilaisuuksissa edustaminen. Pelillisten asioiden sijaan suurin puheen aihe oli tietenkin Paul Pogba. Sportsmail-lehti kyselikin Allegrilta, että mitä mieltä hän on Pogban tilanteesta, ja onko nuori mies Vanhan Rouvan riveissä kauden alkaessa. Allegri tyytyi toteamaan, ”että en ota kantaa, enkä keskustelu aiheesta enää kenenkään kanssa. Ei ole minun asiani kommentoida siirtomarkkinoita, olemme täällä valmistautumassa kauteen, emme tekemässä kauppoja”.  Allegri sanoi myös olevansa tyytyväinen, että vastuu siirroista tiedottamisesta on seuralla, eikä hänellä.

Tämän hetken tietojen mukaan Juventus olisi, Higuan kaupasta huolimatta, sanonut ”Ei kiitos”  Manchester Unitedin Pogbaa koskevasta 120 miljoonan euron tarjouksesta. Fakta on kuitenkin se, että lopullinen päätös siirtosirkukselle on pian tultava, koska kausi sekä Englannin Valioliigassa ja Italian Seria A:ssa on jo aivan oven takana.

Lue myös:

VIDEO: PÄÄTTYNYT JALKAPALLOKAUSI SISÄLSI HUIKEITA KOPPEJA

LISTA: ERIKOISIMMAT LÄTKÄSEUROJEN NIMET RAPAKON TAKAA

 

unibet tarjous
VAIN 28.10 ASTI!
unibetin uusi logo.
TEHOSTETUT NBA-KERTOIMET!
Pelaa