Hallitseva Suomen mestari vahvistuu jälleen - Matej Hradecky Seinäjoelle

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Hallitseva Suomen mestari vahvistuu nuorten maajoukkueen vakionimellä.

Jalkapallon Veikkausliigassa viime kauden päätteeksi Suomen mestaruuden voittanut SJK vahvistuu jälleen. Suomen maajoukkueessa debyyttinsä tänä talvena tehnyt 20-vuotias Matej Hradecky on solminut seinäjokelaisten kanssa kahden vuoden sopimuksen. Keskikenttäpelaajan sopimuksessa on lisäksi optio kaudesta 2018.

Suomen nuorten maajoukkueen vakionimi on ollut viime viikot SJK:n mukana Liigacupissa sekä pelaamassa harjoitusottelussa Norjassa Aalesundia vastaan.

– Tosi hieno kirjoittaa sopimus mestariseuran kanssa. Seurasta on jäänyt todella hyvä kuva. Kaikki hoidetaan ammattimaisesti ja joukkue on ottanut minut hyvin rinkiin mukaan. Tavoite on auttaa SJK uuteen mestaruuteen tällä kaudella, Hradecky totesi.

Myös päävalmentajana toimiva Simo Valakari, joka teki juuri jatkosopimuksen SJK:n kanssa, on tyytyväinen seinäjokelaisten uuteen pelaajaan.

– Hyvässä iässä oleva pelaaja, joka on tottunut kantamaan vastuuta. Kahdensuunnan moderni keskikenttäpelaaja, joka pystyy pelaamaan puolustavassa sekä hyökkäävässä roolissa, hän arvioi.

Hradecky liittyy SJK:n harjoitusvahvuuteen samantien ja hän on mukana, kun hallitseva Suomen mestari pelaa harjoitusottelun ensi lauantaina FF Jaroa vastaan.

Peliyhtiö Betsson on vahvasti mukana jalkapallosarjojen otteluissa. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa jalkapallosarjojen otteluista ja hankkia erinomaisen talletusbonuksen.

Lähde: SJK tiedote

Lue myös:
VIDEO: Barcelona-tähdiltä todella juonikas rangaistuslaukausmaali
Messi pokkasi jälleen yhden palkinnon kaappiinsa

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa