Marinko Matosevic - Milos Raonic 26.9.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Onko Marinko Matosevic jälleen hankala vastustaja Milos Raonicille?

Marinko Matosevic – Milos Raonic, merkki yli 23,5 peliä, kerroin 

Unibetin kertoimet otteluun 3,30 | 1,30 

 

 

ATP-tennistä Bangkokista, toisen kierroksen ottelussa vastakkain asettuvat Australian Marinko Matosevic sekä Kanadan Milos Raonic. Ensimmäisellä kierroksella Marinko Matosevic selvitti itsensä jatkoon vaivatta thaimaalaisvastustajaansa vastaan, kun taas Milos Raonic ei ole tässä turnauksessa vielä pelannut. Milos Raonic pelasi Davis Cup -viikonloppuna kaksi ottelua, mutta onnistui voittamaan niistä vain toisen. Ensimmäisessä kamppailussa Milos Raonic voitti Janko Tipsarevicin 2-3 numeroin, mutta Novak Djokovicia vastaan kanadalaisella ei ollut mahdollisuuksia. Marinko Matosevic voitti Milos Raonicia vastaan pelaajien edellisen kohtaamisen viime kuussa suoraan kahdessa erässä, mutta toisaalta Milos Raonic pelasi itsensä US Openissa neljännelle kierrokselle, kun taas Marinko Matosevic hävisi jo ensimmäisellä kierroksella Tommy Robredoa vastaan.

Milos Raonicilta ollaan odoteltu niin paljon, mutta valitettavasti kanadalaisen suuri koko on ollut hieman esteenä turnausvoittojen suhteen. Milos Raonic on erittäin isokokoinen pelaaja, joten liikkumisen kanssa kanadalaisella on edelleen paljon tehtävää. Milos Raonic omaa erinomaisen syötön sekä erittäin painavat peruslyönnit, mutta tosissaan liikkumisen kanssa olisi vielä huomattavasti tehtävä töitä oikeaan suuntaan. Marinko Matosevicilla ei sinänsä ole mitään sellaista mitä Milos Raonicilla ei olisi, mutta toisaalta Marinko Matosevic on liikkumisen suhteen kanadalaista edellä. 

Tässä otteluparissa syötönmurrot tulevat todennäköisesti olemaan vähissä, sillä Marinko Matosevic tulee varmasti muuttamaan pelin tempoa sekoittaakseen Milos Raonicin liikkumistyöskentelyä entisestään, mutta toisaalta Milos Raonicin syöttöä on lähes mahdotonta murtaa. Saattaa hyvinkin olla, että tiedossa tulee olemaan tiebreakeja yhdestä kahteen kappaleeseen. Napataan yli 23,5 peliä mukaan kupongille.

Veikkaussivut | Tuomas