Matt Duchene, sekä P.K. Subban aloittanee kautensa omissa seuroissaan - Joe Sakic ahneena

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Konsta
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Alkukesästä Nashville Predators antoi ilmi että ei ole täysin tyytyväinen showmies P.K. Subbanin pelipanokseen. Samaan aikaan Colorado Avalanchen GM Joe Sakic julkisti, että Matthew ”Matt” Duchen voisi vaihtua Top 4 puolustajaan, sekä ensimmäisen kierroksen varaukseen. Huhut alkoivat pyöriä Nashvillen kärkipuolustajien, Ryan ElliksenRoman Josin sekä Mattias Ekholmin sekä etenkin P.K. Subbanin ympärillä.

Sportsnetin kiekkotoimittaja Elliotte Friedman kertoi alkukesästä: ”Minä kirjoitin eilen, että he ovat kysyneet Nashvilleltä jokaista heidän neljää kärkipuolustajaansa, ja sitten joku kertoi minulle – tai itse asiassa hän soitti minulle eilen ja kertoi – että hinta olisi jokin näistä puolustajista, plus jotakin päälle. Joten pyyntihinta on todella suuri.”

Sakic venytti Duchenen kauppoja liiankin pitkälle, niin että Duchenen hinta sekä kiinnostavuus laski. Ohittihan Sakic jo New York Islandersin tarjouksen, jossa Avsit olisivat saaneet Travis Hamonicin sekä ykköskierroksen varausvuoron.

Tuoreimmat huhut kertovat, että Ottawa Senators on tosissaan kiinnostunut kiinnostunut Duchenesta, mutta BSN Denverin Adrian Daterin twiitti kertoo jotain aivan muuta. Dater nimittäin kertoo, että ”Mitään ei tapahdu nyt, eikä tule tapahtumaan. Duchene aloittaa kautensa Coloradossa.

Näin ollen jo kuukausia pyörineet huhut on nyt siis haidattu – ilmeisesti.