VIDEO: Matt Murray missaa NHL-kauden alun

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Pingviinien tähtimaalivahti missaa kauden aloituksen.

Jääkiekon NHL:n hallitseva mestari Pittsburgh Penguins sai huonoja uutisia vain muutama viikko ennen kauden alkua, sillä maalivahti Matt Murray on sivussa kolmesta kuuteen viikkoa. Seuran GM Jim Rutherford kertoi asiasta lauantaina liigan verkkosivuilla.

Murray, joka pelasi Pohjois-Amerikan World Cup -joukkueessa, loukkasi kättään ottelussa Venäjää vastaan viime maanantaina.

Tulokaskaudellaan Murray nousi suuren yleisön tietoisuuteen vasta viime hetkillä, mutta sen jälkeen hän olikin Pittsburgh Penguinsille tärkeä pala mestaruutta voittaneessa ryhmässä. Hän ehti torjua vain 13 runkosarjaottelussa, mutta pudotuspeleissä mies oli joukkueen kantavia voimia. Murrray pelasi 21 pudostuspeliottelua viime keväänä, joista hän voitti suuren osan torjuntaprosentin ollessa hyvä 92,3.

Pingviinien leirissä ei haluta hötkyillä Murrayn vamman kanssa, sillä sarjan hallitsevalla mestarilla on asettaa tolppien väliin Marc-Andre Fleury. Hänen pääsarjauransa on kestänyt jo vuodesta 2003 alkaen, ja mies on alunperin keltamustien varaama pelaaja.

NHL:n runkosarja käynnistyy 12. lokakuuta. Pingviinien ensimmäinen ottelu on luvassa seuraavana päivänä Washington Capitalsia vastaan. Ennen sitä World Cupissa vuorossa on mitalipelit, ja tänään Ruotsi pelaa kello 20.00 Euroopan joukkuetta vastaan.

Katso videolta Murrayn parhaita paloja:

 

Peliyhtiö Veikkaushuone on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Kanada murskasi Venäjän World Cup välierässä
VIDEO: Sami Vatanen pelasi mikitettynä Pohjois-Amerikan nuoria vastaan

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa