Ässien sairaslista synkkenee entisestään - avainhyökkääjä sivussa kuukauden

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 02/04/2016
Jaa tämä...

Patapaitojen terveystilanne aiheuttaa suurta huolta.

Jääkiekkoseura Porin Ässien loukkaantumiskierre on saanut jälleen lisää käänteitä. Uusi nimi listalle tuli Ässien ja KalPan ottelussa, kun hyökkääjä Matti Kuparinen loukkaantui taklaustilanteessa. Seuran arvion mukaan Kuparinen palaa kaukaloon maaliskuussa.

Kuparisen kausi on ollut jo valmiiksi vaikea, joten uusi loukkaantuminen tuli vähintäänkin ikävään paikkaan. Kesällä paljastunut veritulppa piti hänet pois kaukalosta koko alkukauden ajan.

Ässien hyökkäyskaluston tilannetta ei helpota myöskään se, että hyökkääjä Jarno Kärki on ollut poissa viime peleistä sairastumisen vuoksi. Hän tosin saattaa olla tänään pelikunnossa SM-liigan kamppailussa TPS:ää vastaan.

Loukkaantumisongelmat eivät Ässien kohdalla liity vain hyökkäyspäähän, sillä puolustaja Jyri Marttinen on loukkaantumisen vuoksi sivussa varmuudella maaliskuun puoliväliin saakka. Mikko Viitanen on puolestaan edelleen sivussa alaraajavamman vuoksi. Seura kertoo, että he eivät tiedä tarkkaa aikaa, jolloin Viitanen palaa kaukaloon.

Lisäksi Tapio Sammalkankaan pelikuntoa tarkkaillaan päivittäin. Hän saattaa olla pelikunnossa jo tänään tai mahdollisesti viikonlopun aikana.

SM-liigassa pelataan tänään yhteensä kuusi ottelua. Kierroksen kärkikamppailu pelataan Oulussa, jossa Lappeenrannan SaiPa yrittää vihdoin napata vierasvoiton Kärpistä.

Peliyhtiö Veikkaushuone on vahvasti mukana jääkiekkosarjojen otteluissa. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa jääkiekkosarjojen otteluista ja hankkia erinomaisen talletusbonuksen.

Lähde: Ässät tiedote

Lue myös:
Lista: TOP 5 NHL:n mestaruusuosikit kaudella 2015/16
Nähdäänkö Joni Pitkänen vielä tällä kaudella Kärppä-paidassa?

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa