Mayer - Haas | Tennis 20.7.2012

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Saksalaisten kohtaaminen päivän huippuotteluna.

Mayer – Haas, merkki yli 22,5 peliä, kerroin 

ATP-tennistä Saksasta, päivän huippuottelussa kohtaavat kaksi saksalaista, Florian Mayer sekä Tommy Haas. Odotettavissa on erittäin hieno sekä mielenkiintoinen kamppailu. Molemmilla pelaajilla potentiaalia riittää mennä vaikka turnauksessa loppuun asti. Florian Mayer on toki tunnettu epätasaisuudestaan ja ”mielialapelaaja” -tapaisena pelaajana, mutta pelata Mayer kyllä osaa. Mayer osaa sekoitella hyvin erilaisia lyöntejä ja Mayer onkin pelannut loistavasti tässä turnauksessa. Toki myös Haas on ollut hyvä. Haas voitti mielenkiintoisessa kamppailussa toissa päivänä Ranskan Gilles Simonin 2-1 lukemin. Haas ei todellakaan saanut voittoa helpolla, mutta lopulta kotiyleisön edessä otti hienon voiton.

Mayerilla on vähän pelituntumaa. Wimbledonin jälkeen Mayer on pelannut vasta tässä turnauksessa, kun taas Haas pelasi jo Stuttgartissa Wimbledonin jälkeen. Haasilla on siis selkeästi enemmän pelituntumaa, mutta toisaalta Mayer on ollut turnauksessa tähän mennessä erinomainen. Hollannin Robin Haase oli keskiviikkona täysin vastaantulija Mayeria vastaan.

Odotan tasaista ottelua. Varsinaista suosikkia ottelussa ei ole ja todennäköisesti ratkaisu siirtyy kolmanteen erään. Tällä hetkellä vakuuttavimmin on pelannut Mayer, mutta kieltämättä Mayer on hyvin epätasainen pelaaja. Kotiyleisön edessä molemmat pelaajat ovat varmasti huippumotivoituneita.

Veikkaussivut | Tuomas