Mayweather vs. Mcgregor nyrkkeilyottelu 26. elokuuta 2017

Megaottelussa megapalkkiot - satojen miljoonien show

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 08/05/2017
Jaa tämä...

Mayweather Jr – McGregor otteluun on vielä kolmisen viikkoa aikaa. Elokuun 26. päivä Amerikkojen aikaa oteltava ottelu on jo nyt kerännyt todella paljon mielenkiintoa ja hype sen kuin vaan tästä jatkuu. Ottelun suuruudesta kertoo jotain se, että ottelijoita on kiidätetty lehdistötilaisuuskiertueella pitkin mannerta. Mutta on siellä varmasti ollut aikaa myös treenata.

Julkisuuteen on nyt vuotanut ottelijoiden ottelupalkkiot. Lopullinen summa toki riippuu siitä paljonko matsin Pay-Per-View tulot tulevat olemaan, mutta on uumoiltu että tässä matsissa lyötäisiin edellisen Mayweather – Pacquaio ottelun tulot. On laskettu että Conor McGregor tulisi kuittaamaan peräti 100 miljoonaa dollaria ottelusta, joka voi siis kestää muutamista sekunneista täyteen aikaan.

Näissä tuloissa Conor kalpenee kuitenkin Mayweatherille, joka on houkuteltu eläkkeeltä kehiin hurjalla potilla, ja kokonaispotti voi nousta peräti 300 miljoonaan dollariin. No kyllä tuolla summalla käy kehässä vähän nyrkkejä näyttämässä.

McGregor lyö vetoa ottelusta

Molemmat ottelijat luonnollisesti puhkuvat itseluottamusta ja McGregor tulee omien sanojen mukaan lyömään vetoa oman voiton puolesta. Nyt ei kuitenkaan pelata millään satasilla, sillä McGregor on ilmoittanut että hän lyö vedon miljoonasta eurosta. Eipä tuo ole kuin se sadasosa omasta ottelupalkkiosta, joten kyllähän Conorilla siihen varaa on.

Lyö vetoa ottelusta Mayweather – McGregor:

Veikkaussivut suosittelee

 Unibetilla paljon kohteita ottelusta

Monen betsaajan suosikkipaikka Unibet tarjoaa varsin paljon erilaisia kohteita ottelusta. Ottelusta voi betsata myös livenä, joten mikäli aiot matsin Pay-Per-View -menetelmällä katsoa, kannattaa kokeilla vedonlyönnin avulla lunastaa tv-maksu takaisin. Eikä ole kiellettyä myöskään tienata vähän ekstraa. Kummalle sinun vetosi menevät?

mayweather mcgregor unibet kertoimet

McGregorin kerroin on tippunut mitä lähemmäksi ottelua on tultu, ja se kielii siitä että monet vedonlyöjät ovat betsanneet nimenomaan McGregorin voiton puolesta. Oletko sinä jo lyönyt vetoa ottelusta?