mayweather vs mcgregor veikkaussivut vedonlyönti

Päättyykö Mayweather - McGregor ottelu salamatyrmäykseen?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 07/01/2017
Jaa tämä...

Floyd Mayweather vs. Conor McGregor ottelu lähenee hetki hetkeltä. Sosiaalinen media täyttyy erilaisista kommenteista ja nyrkkeilyvedonlyönti kukoistaa. Nähdäänkö ottelussa kenties kautta aikojen nopein tyrmäys? Tsekkaa videolta nopeimmat tyrmäykset ja vilkaise myös video jossa on selvitetty hienosti nyrkkeilijöiden eri speksejä.

Kun matsiin on alle kaksi kuukautta aikaa, nousee varmasti paine molempien nyrkkeilijöiden kattilassa. Floyd Mayweather on ottelussa vedonlyöjien suosikki, mutta sen verran kaikki betsaajat ovat oppineet että nyrkkeilyvedonlyönti ei aina napsahda ennakkosuosikin kertoimelle. Conor McGregorin vedonlyöntikertoimet ovat isoja, mutta niin on uhokin.

Nyrkkeilyssä on nähty aikojen saatossa muutamia todella nopeita tyrmäyksiä, olisiko tässä sellaisen paikka? Tästä videosta voit katsastaa muutamia kaikkien aikojen nopeimpia otteluiden päättäjiä, nouseeko tämän ottelun ratkaisu kenties tähän samaan porukkaan?

 

Tiesithän että voit lyödä Mayweather vs. McGregor ottelun päättymistavasta vetoa? Tai jopa siitä missä erässä tai eräryhmissä tuo ratkaisu mahdollisesti tapahtuu? Kannattaa tsekata houkuttelevat kertoimet ja betsata nyt, sillä nämä kertoimet voivat muuttua vielä monta kertaa ennen H-hetkeä eli elokuun 26. päivää.

 

Näiltä casinoilta jopa 1200€ bonusta ja kymmeniä ilmaiskierroksia

Yllättääkö McGregor?

Ottelussa ovat vastakkain kaksi ihan eri tyyppistä nyrkkeilijää, jos McGregorista voi nyt edes käyttää sana nyrkkeilijä. UFC-kehissä irlantilainen on pyrkinyt usein nopeisiin ratkaisuihin, mutta tässä ottelussa ei taideta päätyä samoihin setteihin. Kuten voit meidän Mayweather vs. McConor matsiennakosta lukea, molemmilla on omat vahvuudet ja heikkoudet, eri asia on sitten kumman eduksi nämä loppupeleissä kääntyy.

ESPN on hakenut omaan videoennakkoonsa hieman tieteellisiä näkökulmia, nämä kannattaa ottaa huomioon kun valmistelet omaa vedonlyöntiäsi. Joko olet muuten tehnyt ensimmäiset vetosi tästä vuosisadan kohutuimmista nyrkkeilyottelusta?