mayweather mcgregor megaottelu kertoimet

Floyd Mayweather Jr. - Conor McGregor 26.8.2017

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 07/08/2017
Jaa tämä...

Floyd Mayweather vastaan Conor McGregor. Ottelun alkuun on nyt vajaat pari kuukautta aikaa ja hype sen kuin kasvaa. Samalla kasvaa myös vedonlyönti ottelua kohtaan ja kertoimet otteluun Mayweather vs. McGregor ovat löytäneet jokaiselle vedonlyöntisivustolle.

Jotain ottelun medianäkyvyydestä kertoo se, että nyrkkeilijät tulevat järjestämään ennen ottelua sarjan lehdistötilaisuuksia. Ensimmäinen varsinainen lehdistötilaisuus tullaan järjestämään alkavan viikon tiistaina Los Angelesin Staples Centerissä. Tilaisuuden ollessa yleisölle avoin, paikalle odotetaan molempien ottelijoiden faneja jopa tuhansia. Katso sivustomme laajempi esittely ottelusta Floyd Mayweather Jr – Conor McGregor.

Mitä lähemmäksi ottelua on tultu, sitä pienemmäksi on McGregorin voittokerroin muodostunut. Tämä johtuu osaltaan siitä, että pelaajat haluaisivat nähdä kuinka periaatteessa lajin ulkopuolinen riistäisi tittelin mestarinyrkkeilijältä. Unibet antaa peruskertoimeksi tällä hetkellä Mayweather 1.11, tasapelistä 34.00 ja McGregor voitosta 6.00. Bet365 antaa tasapelille kertoimen 41.00 ja Mayweatherin 1.16 ja McGregorin 5.00 osoittavat että kerroinvertailua kannattaa taas tehdä.

mobilebet-mayweather-mcgrecor-banner

Mayweather – McGregor ottelun ”Round betting” eli eräveto kertoimissa on melkoisia eroja Unibetin ja Bet365 –sivuston välillä. Ensimmäisen erän voitosta kertoimet ovat Bet365 –sivustolla Mayweather 34.00 – McGregor 41.00, Unibetillä saman kohteen kertoimet ovat 17.00 – 34.00. Tässä kohtaa ei liene epäselvyyttä kummalla sivustolla betsataan vaikkapa ensimmäisen erän voittoa?

Tarkkaile Mayweather – McGregor -kertoimia

Eri vedonlyöntitoimistot tarjoavat erilaisia kertoimia ja kohteita tähän tulevaan otteluun. Kuten olemme aikaisemmin jo todenneet, kyseessä ei taida olla se kaikkien aikojen nyrkkeilyottelu, mutta todennäköisesti hypetetyin nyrkkeilyottelu tästä on tulossa. Monet haluavat todistaa miten Mayweather kaatuu UFC-taistelijan käsittelyssä tai miten McGregor on paperia ammattilaisen käsittelyssä. Kertoimien perusteella Floyd Mayweather Jr. on se ennakkosuosikki, mutta toki McGregor omaa omat mahdollisuudet.

Mielenkiintoista vedonlyöntiä tästä ottelusta voi suorittaa lähes kaikilla vedonlyöntitoimistolla. Päättyykö ottelu ennen neljättä erää vai otellaanko kaikki 12 erää? Lyökö Mayweather McGregorin kanveesiin ottelussa laskemaan luku (1.57 Bet365) vai käykö toisin päin (4.50 Bet365). Tarkasta oman suosikkipeliyhtiöiden tarjonta ja lataa omat vedot ajoissa tiskiin.

Katso suosikki vedonlyöntitoimistojesi päivitetyt bonustarjoukset ja kampanjat, niiden avulla voit saada tähänkin kohteeseen ylimääräisiä pelimerkkejä pelaamiseen. Klikkaa alla olevaa banneria, hyödynnä mainio ensitallettajan bonus tai nauti parhaista kertoimista.