Floyd Mayweather myöntää - Conor McGregor on parempi, mutta vain paperilla

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • Kuva: AFP
  • 08/09/2017
Jaa tämä...

Floyd Mayweatherin ja Conor McGregorin ottelu käydään parin viikon päästä ja tulikuuman lehdistökiertueen jälkeen molemmat ovat vetäytyneet omille harjoitusleireille Las Vegasiin. Floyd Mayweatherin suusta kuuluu kummia, McGregorilla on etu puolellaan.

Vaikka moni voisi ajatella että McGregor ja Mayweather ovat kovin eri tasolla, niin välttämättä näin ei kuitenkaan ole. On totta että Mayweatherin ottelut ovat olleet kestoltaan paljon pidempiä kuin McGregorin, mutta tuskin ottelukunto tulee olemaan este McGregor –voitolle. Floyd Mayweather onkin ilmoittanut että ero ei välttämättä ottelijoiden välillä ole niin suuri kuin moni ajatteleen. Floyd on täyttänyt jo 40 vuotta ja Conor on häntä monta vuotta nuorempi. Peräti 11 vuotta. Se tulee näkymään jossain.

Vaikka vuodet voivat tuoda viisautta, harvoin nyrkkeilijän kädet ainakaan nopeammaksi muuttuvat. Samoin Conor on ruumiinrakenteeltaan isompi, vaikka pituutta miehillä on suurin piirtein saman verran. Floyd on ollut myös telakalla pari viimeistä vuotta, vai pitäisikö sanoa eläkkeellä.

Conor McGregor vai Floyd Mayweather?

Joka tapauksessa hieman kummallista puhetta Mayweather –leiristä, nytkö on otettu hieman erilaiset taktiikat käyttöön kun lehdistökiertueen kovat puheet eivät saaneet McGregoria hievahtamaan, ainakaan näkyvästi? Mayweatherin tyrmäysprosentti oli aikanaan 90%, mutta sitä se ei ollut enää uran loppuvaiheessa, nähdäänkö siis 12 erää parin viikon päästä varhain sunnuntaiaamuna?

Vedonlyönti Floyd Mayweather vs Conor McGregor ottelusta käy tulikuumana. Mayweather – McGregor kertoimet ja ottelun muut kohteet löytyvät jo kaikilta vedonlyöntisivustoilta, joten ei muuta kuin betsaamaan tästä megaottelusta. Joko olet lyönyt omat vetosi, kertoimet näyttävät vaihtelevan kiivaaseen tahtiin!

Tässä tieteellisestä näkökulmasta otteluennakkoa videon muodossa:

 

Katso suosikki vedonlyöntitoimistojesi päivitetyt bonustarjoukset ja kampanjat, niiden avulla voit saada tähänkin kohteeseen ylimääräisiä pelimerkkejä pelaamiseen. Klikkaa alla olevaa banneria, hyödynnä mainio ensitallettajan bonus tai nauti parhaista kertoimista. Jos aiot katsoa tämän ottelun Viaplayn Pay-Per-View -lähetyksenä, muista laittaa ajoissa vedot sisään. Edessä on tämän vuoden ja vuosikymmenen puhutuin nyrkkeilyottelu.

mayweather mcgregor megaottelu kertoimet