Mayweather vs. Mcgregor nyrkkeilyottelu 26. elokuuta 2017

Mayweather - McGregor ottelu nähdään Viaplayllä!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 19/03/2018
Jaa tämä...

26.8.2017 oteltava Floyd Mayweather – Conor McGregor tullaan näkemään myös Suomessa. Tänään (18.7.) MTG-yhtiö, eli Viasatin ja Viaplayn omistaja ilmoitti että se on hankkinut otteluun Pohjoismaiden lähetysoikeudet. Itse otteluhan otellaan aikataulun mukaan 27.8. kello 06:00, joten sunnuntaiaamu menee siinä sitten mukavasti.

Mayweather vs. McGregor on Viaplay from Modern Times Group on Vimeo.

Ottelua on kuvailtu kaikkien aikojen nyrkkeilyotteluksi, vaikka toinen nyrkkeilijä ei edes ole ammatiltaan nyrkkeilijä. No, ehkä tästä saadaan kaikkien aikojen kamppailushow pystyyn, mutta nähtäväksi jää miten hienoja nyrkkeilyelementtejä matsi tarjoaa.

Suomessa ottelun pystyy katsomaan siis Viaplayn maksupalvelun kautta ja ottelun voi ostaa hintaan 59,95 euroa. Vertailuna huhtikuun megaottelu Vladimir Klitshko – Anthony Joshua, jonka pay-per-view hinta oli 34,95 euroa. Onko suomalaisista maksamaan kuusikymppiä tv-ottelusta, se jää nähtäväksi. Toukokuulle kaavailtu Robert Helenius – Derek Chisora –ottelu olisi ollut hinnaltaan 29,90 euroa, joten tuohon matsiin suhteutettuna kuuden kympin hinta ei ole paha.

Jollainhan ottelun hurjat kulut ja voitot pitää maksaa, joten mikäpä olisi parempi lypsylehmä kuin yleisö joka suorastaan vaatii nähdä kun McGregor tyrmää Mayweatherin tai toisin päin. Kuvitelkaapa tilanne jossa jompikumpi lyö vastustajan unten maille jo ensimmäisellä oikealla suoralla. Siinä tulee sekunnille hintaa.

 

Kaikkien aikojen tuottoisin nyrkkeilyottelu?

Ottelusta kaavaillaan kaikkien aikojen tuottoisinta nyrkkeilyottelua huolimatta siitä että ottelun päätähdille tullaan maksamaan hurjat miljoonapotit. Useisiin kymmeniin miljooniin nousevat ottelupalkkiot ovat kuitenkin pientä yhteensä 500 miljoonan dollarin kokonaismyynnissä. Kyllä siitä summasta jää vielä leivän päälle järjestäjillekin ja kaikille muille jotka hommassa ovat mukana. Unibet tarjoaa erikoisvetona myös tähän vetokohteen, Pay-per-view vetojen ennätys rikotaan ottelussa, kerroin 1.11. Entinen ennätyshän on Mayweather – Pacquaio –ottelusta, 4.6 miljoonaa dollaria.

Vedonlyönti ottelusta käy erittäin kuumana. Unibetiltä löytyy ottelusta Floyd Mayweather Jr – Conor McGregor jo yli 100 etukäteisvedolyöntikohdetta ja punainen ”live” merkki matsin kohdalla tietää sitä, että ottelusta voi lyödä vetoa myös livenä.

Tuttujen erävetojen ja erä ja tapa –vetojen lisäksi Unibet on lisännyt Ottelutapahtuma –vetoja runsaasti, nyt voi lyödä vetoa mm. ensimmäisestä tyrmäyksestä 1.44 – 3.50 – 8.00, luvunlaskujen määrästä ottelussa ja mielenkiitoisesti erävedoista on tehty vielä tarkempia vetokohteita. Voit lyödä vetoa mm. siitä loppuuko ottelu vaikkapa kuudennen erän ensimmäisellä minuutilla (kerroin Unibet 67.00)

Katso suosikki vedonlyöntitoimistojesi päivitetyt bonustarjoukset ja kampanjat, niiden avulla voit saada tähänkin kohteeseen ylimääräisiä pelimerkkejä pelaamiseen. Klikkaa alla olevaa banneria, hyödynnä mainio ensitallettajan bonus tai nauti parhaista kertoimista.

MAYWEATHER-MCGREGOR-KERTOIMET