Mayweather vs. McGregor - Tältä näyttää virallinen ottelujuliste

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • 16/03/2018
Jaa tämä...

Ympäri maailman kalentereihin merkattu päivämäärä 26.8.2017 sen kuin lähenee lähenemistään. Kyseisenä päivämäärä otellaan kamppailulajien historian rahakkain ottelu kun Floyd Mayweather jr. kohtaa Las Vegasissa Connor McGregorin ottelussa joka tottelee nimeä 180 miljoonan dollarin tanssi.

Nyt vihdoista viimein Showtime on julkaissut tämän megaottelun virallisen julisteen, mitä kyllä kelpaa katsella. Kuvassa ovat rinta rinnan entinen nyrkkeilyn maailman mestari ja voittamaton Floyd Mayweather jr. sekä MMA supertähti ja UFC:n kevyen sarjan mestari Connor McGregor.

Kuten jo todettua niin megaottelu käydään 26.8 T-Mobile Areenalla Las Vegasissa. Ottelijat käyvät ottelun 69 kiloiseina nyrkkeilystä tutuilla säännöillä. Ottelun voi nähdä ainoastaan pay-per-view lähetyksenä. Veikkaussivut.com esitteli jo aikaisemmin miten ja millä hinnalla ottelun voi nähdä suomessa.

Ottelun ympärillä kuhisee tietenkin myös todella suuresti vedonlyöntirintamalla. Katso mitä me odotamme matsilta ja minkälaisia kertoimia tämä varmasti historian hypetetyin ja mielipiteitä jakavin ottelu tarjoaa.