VIDEO: McGregor möyhentää Mayweatheria Torontossa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • Kuva: AFP
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Floyd Mayweather – Conor McGregor nyrkkeilyotteluun on aikaa vielä reilusti yli kuukausi, mutta jo nyt käydään melkoisen kuumaa taistoa kulisseissa. Tai ei niinkään kulisseissa vaan lehdistötilaisuuskiertueella, joka pysähtyi eilen Kanadan Torontoon.

Lämpö nousee, se on selvä. Sosiaalisen median aikakaudella hypetys voi jo osittain mennä yli ja mitä tässä vielä ennen ottelua mahtaakaan vielä tapahtua? Matsi tullaan näyttämään pay-per-view periaatteella ainakin Amerikan mantereella, saapa nähdä mikä instanssi ottelun Suomessa lopulta näyttää. Oikeudet ovat Viasat / Viaplayllä ainakin UFC:n suhteen, tuskin tätä matsia ihan ilmaiseksi pääsee väijymään.

Hinnaksi on ilmoitettu jo karvan verran 90 dollaria, joka on samaa luokkaa kuin Mayweather – Pacquaio ottelun katselumaksu. Onhan se aikamoinen summa yhdestä ottelusta katsottuna kotisohvalta, mutta liput paikan päälle maksavat moninkertaisesti ja eihän tämänlaisia vuosituhannen nyrkkeilyshow –otteluita tule ihan joka vuosi vastaan.

Näiltä casinoilta jopa 1200€ bonusta ja kymmeniä ilmaiskierroksia

Kummalle tämä taisto meni?

Torontossa käytiin siis sanasotaa Mayweatherin ja McGregorin välillä ja ainakin yleisön reaktioista päätellen tämä taisto taisi mennä irlantilaiselle. Katso oheisesta videosta miten ”lehdistötilaisuuteen” liittyy Irlannin lippu, Mayweatherin selkäreppu ja 5000 dollaria.

Tsekkaa myös meidän laajempi esittely tulevasta megaottelusta. Olethan lyönyt jo ensimmäiset vedot ottelusta?

Katso suosikki vedonlyöntitoimistojesi päivitetyt bonustarjoukset ja kampanjat, niiden avulla voit saada tähänkin kohteeseen ylimääräisiä pelimerkkejä pelaamiseen. Klikkaa alla olevaa banneria, hyödynnä mainio ensitallettajan bonus tai nauti parhaista kertoimista.