McLaren F1 formula-autolle uusi väritys

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • 05/06/2015
Jaa tämä...

Veikkaussivujen toimitus | Petteri  6.5.2015


Alkukauden todellisissa pohjamudissa rämpinyt McLaren –talli on uusinut autonsa värityksen. Ensi viikonloppuna kilpaillaan Katalonian F1 –kisassa, joka ajetaan lähellä Barcelonaa ja nyt McLaren pääsee yrittämään menestystä hieman eri värisellä autolla. Tosin auton väritys on nyt hieman tummempi, joten kuvaakohan auton väritys nyt jotenkin tallin alkukauden synkkää menestystä?

Fernando Alonson ja Jenson Buttonin, kahden entisen maailmanmestarin tähdittämän kuskin talli on todellakin nikotellut alkukaudesta ja pisteitä ei ole kauden neljässä ensimmäisessä kisassa herunut yhtäkään. Mutta eiköhän niitä kauden aikana muutamia tule ja tallia voi onnistaa jopa jo Espanjassa tai seuraavassa osakilpailussa joka ajetaan 24.5. Monacon hitaalla katuradalla. Siellä toki auton nopeus vaikuttaa tulokseen, mutta oma osuutensa on kuskien taidoilla ja niitähän Buttonilla ja Alonsolla riittää.

Twitterissä pahat kielet ehtivät jo tyrmäämään McLarenin uuden värityksen nimittämällä auton mm. parhaimman näköiseksi Minardiksi jonka on ikinä nähnyt. Monet Formula-ystävät muistavat varmasti legendaarisen Minardi-tallin joka jäi aina ainakin kierroksella lähes kaikille. McLaren on perinyt tälle kaudelle tuon manttelin varsin pätevästi. Mutta parempaa on todellakin tulossa, wait and see!

vh-mm-banner-620-21