VIDEO: Veikkausliigan suurseuralle kaksi uusvanhaa vahvistusta

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 03/03/2016
Jaa tämä...

Helsinkiläisseura vahvistuu kahdella uusvanhalla pelaajalla.

Jalkapallon Veikkausliigassa pelaava HJK vahvistuu kahdella pelaajalla, kun Mohamed ”Medo” Kamara ja Mikael Forssell palaavat helsinkiläisten paitaan. Raitapaidat julkistivat kaksikon sopimukset tänään.

Medon sopimus HJK:n kanssa kestää elokuun loppuun saakka ja siinä on vuoden optio. Viimeksi hän edusti Maccabi Haifaa, jossa oli lainalla suurten talousvaikeuksien kanssa painivasta Boltonista. Medo on tuttu pelaaja HJK:n kannattajille, sillä hän pelasi Helsingissä vuosina 2007-2010.

– Minulla oli paljon kysyntää, mutta rakkaudesta Klubiin halusin pukea sinivalkoiset värit taas päälleni, Medo totesi.

 

Forssell ei puolestaan esittelyjä kaipaa. Kokenut hyökkääjä pelasi viimeksi HJK:n paidassa kaudella 2014. Hän on edustanut viimeksi Saksan toiseksi korkeimman sarjatason Bochumia.

Forsellin sopimus kattaa HJK:n kanssa tulevan kauden. Helsinkiläisseura on vahvistunut hyökkäyspään osalta aikaisemmin Alfredo Morenoksella ja Richard Gadzella.

– Tähän kauteen on upea lataus, sillä haluan voittaa mestaruuden. Klubin ja Mika Lehkosuon treeneissä olen jo ollut jonkin aikaa ja maaleillani haluan osoittaa olevani Banan luottamuksen arvoinen, Forssell jutteli.

Espanjan La Ligassa pelataan tänään kolme ottelua. Veikkaussivut tarjoaa erinomaiseen vihjeen Rayo Vallecanon ja Barcelonan kohtaamiseen.

Peliyhtiö Nordicbet tarjoaa jalkapallosarjoihin erinomaiset kertoimet ennen otteluita kuin myös livevedon puolella.

Lähde: HJK tiedote

Lue myös:
Manchester United kiinnostunut James Rodriguezista
KUVAT: PSG-tähti lomalla Lapissa

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa