VIDEO: Medvescak Zagreb jättää KHL-kaukalot

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 23/02/2018
Jaa tämä...

Kroatialaisseura vaihtaa sarjaa.

Jääkiekon KHL:ssä tällä kaudella pelannut Medvescak Zagreb jättää sarjan siirtyen pelaamaan ensi kaudeksi Itävallan kansainväliseen kiekkoliiga EBEL:iin. Kroatialaisseura ehti pelaamaan Venäjän lätkäsarjaa neljän kauden ajan, mutta ainakin toistaiseksi se on nyt ohi.

Viime kaudella Medvescak Zagreb jäi Bobrov-divisioonan viidenneksi. Tälläkin kaudella kroatialaisseuralla oli valtavia ongelmia. Medvescak Zagrebin tiedotteessa ei suoraan sanota, miksi seura vaihtaa sarjaa. Taustalla lienevät taloudelliset syyt.

– Nautimme neljästä viime vuodesta. Medvescak Zagrebin kotiyleisö sai nauttia maailman suurimmista ja parhaista joukkueista, kuten SKA:sta, TsSKA:sta. Vain muutaman mainitakseni, seuran puheenjohtaja Damir Gojanovic sanoi tiedotteessa.

Medvescak Zagreb palaa tuttuun sarjaan, sillä kroatialaisseura pelasi EBEL:ssä vuosina 2009–2013. Vaikka kyse on kansainvälisestä kiekkosarjasta, erityisen kovatasoinen se ei ole. Siellä on ryhmiä Itävallasta, Sloveniasta, Unkarista, Tshekistä ja Italiasta.

Mielenkiintoista nähdä, että pelaako Medvescak Zagrebissa ensi kaudella suomalaisia. Toistaiseksi sopimuksia ei ole julkistettu.

Tsekkaa parhaat jääkiekon pelikohteet Unibetilta>>

Lue myös:
Erkka Westerlund palaamassa valmennushommiin
VIDEO: Tuomas Tuokkola ja KooKoo jatkosopimukseen

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa