Medvescak Zagreb - SKA Pietari 24.9.2013 | KHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Palaako SKA voittojen pariin pienen työtapaturman jälkeen?

Medvescak Zagreb (+1) – SKA Pietari, merkki 2, kerroin 
Medvescak Zagreb (+2) – SKA Pietari, merkki 2, kerroin 

Betsafen kertoimet otteluun 6,45 | 5,55 | 1,37 

 

 

Läntisen konferenssin ottelussa yhteen iskevät Medvescak Zagreb sekä vieraaksi saapuva pietarilaisjätti SKA. Kyseessä on jääkiekon KHL:n ottelutarjontaa. Molemmat joukkueet ovat tähän mennessä pelanneet kahdeksan ottelua. Läntisessä konferensissa Medvescak Zagreb on tällä hetkellä sijalla kaksitoista, kun taas SKA on kulkenut voitosta voittoon viime ottelua lukuunottamatta. SKA hävisi erittäin yllättäen viimeksi kotonaan 2-4 maalein Donbassia vastaan, mutta muuten SKA on ollut suomeksi sanottuna ylivoimainen. SKA on tehnyt melkeinpä ottelussa kuin ottelussa tähän mennessä hurjia maalimääriä, maalintekovoimaa SKA:lta löytyy täysin käsittämättömän paljon.

Medvescak Zagreb on täysin uusi tuttavuus KHL:ää seuraaville katsojille – kahdeksan ensimmäistä ottelua ovat tuottaneet kotijoukkueelle ainoastaan yhden voiton! Medvescak Zagreb on muutamassa edellisessä vierasottelussa pelannut mukavasti, mutta pisteitä juurikaan nekään eivät ole tuottaneet. Medvescak Zagreb tulee olemaan kaiken järjen mukaan erittäin kotiriippuvainen joukkue ja nimenomaan kotonaan Medvescak Zagreb nappasikin tähän mennessä ainoan voittonsa.

SKA voitti jo joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen jokin aika sitten, silloin loppunumerot olivat SKA:n eduksi 3-0. Tuosta ottelusta on aikaa kahdeksan päivää, joten sinänsä tuskin mikään on muuttunut niin selkeään suuntaan, että tässä otteluparissa olisi jotain muutosta havaittavissa. SKA on ollut niin vakuuttava tähän mennessä, että tuskinpa zagrebilaisjoukkue pystyy tosissaan haastamaan miljoonamiehistöä. SKA on tasoituksellakin hyvä valinta mukaan vetokupongille.

Veikkaussivut | Tuomas