Meksiko ja Chile maali-iloittelussa!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Ben
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Veikkaussivujen toimitus | Kimmo 16.6.2015

COPA AMERICA PÄÄSIVU | A LOHKO | B LOHKO | C LOHKO

Maali-iloittelua a-lohkossa


Chilen
ja Meksikon kohtaaminen COPA AMERICAN A LOHKOn toisen kierroksen kamppailussa oli varsinaista maalijuhlaa ja erityisesti nähtiin upeita puskumaaleja. Vaikka 3-3 päättyneessä matsissa syntyi peräti kuusi maalia, oli paikkoja vielä hukattavaksikin.

Avausmaali syntyi, kun Jesus Corona keskitti vasemmalta ja Guemez tiputti pallon keskelle Vuosolle. Vuoso tökkäsi pallon maaliin ensimmäistä kertaa kuuteen vuoteen Meksikon paidassa.

Tasoitusta ei tarvinnut kauaa odottaa. Aranguiz antoi kulmapotkun, josta Arturo Vidal puski upean maalin rankkaripisteen tuntumasta aivan vasempaan yläkulmaan. Meksiko siirtyi uudelleen johtoon 28. minuutilla, kun Jimenez puski pallon vasempaan yläkulmaan Aldreten kulmapotkusta. Tämäkin pusku tuli rankkaripisteeltä saakka.

Chile tasoitti ottelun 2-2:een jälleen upealla puskumaalilla ajassa 42 minuuttia. Vidal antoi tarkan keskityksen ja Vargas puski pallon maaliin taaskin pilkun tuntumasta. Enempää maaleja ensimmäisellä puoliajalla ei nähty, vaikka paikkoja oli molemmin puolin.

[interaction id=”557e746f7d56386009e3ae43″]

Chilen hylätyt maalit

Ottelun 54. minuutilla Alexis Sanchez syötti Vargasin keskeltä läpi, mutta Flores potkaisi sukille ja pallo vietiin pilkulle. Vidal laittoi pilkulta illan toisensa ja vei Chilen 3-2 johtoon ajassa 55 minuuttia. Ottelun loppulukemat viimeisteli Vuoso 65. minuutilla Aldreten syötöstä.

Chileltä hylättiin peräti kaksi maalia paitsion vuoksi ja varsinkin Valdivian paitsioksi tuomittu maali 63. minuutilla näytti kyllä hidastuksista ihan hyväksyttävältä. Jossiteltavaa siis jäi, mutta totuus on, että molemmat joukkueet paransivat ensimmäiseltä kierrokselta. Se lupaa hyvää turnauksen jatkoa ajatellen.

Unibet tarjoaa 50 euron riskitöntä vetoa turnaukseen. Unibet ja Bet365 tarjoavat sinulle mahdollisuuden myös seurata Copa American tapahtumia ilmaiseksi sivuiltaan.