Memphis Grizzlies - Oklahoma City Thunder 21.3.2013 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Memphis saa NBA:n huippuottelussa vieraakseen Oklahoman.

Memphis Grizzlies – Oklahoma City Thunder, merkki 2, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,80 | 2,05 

Koripallon NBA:n kierroksen huippuottelussa Oklahoma City Thunder matkustaa Memphis Grizzliesin vieraaksi. Memphis tunnetaan erinomaisena kotijoukkueena, mutta ei oikeastaan Memphisiä saa tässä mitenkään suosikin asemaan. Oklahoma City Thunder on kaudesta toiseen liigan parhaimmistoa ja vaikka Oklahoma hävisikin viime kierroksella hieman yllättäen Denver Nuggetsia vastaan, joka tapauksessa Oklahoma on pelannut erinomaisen kauden. Läntisessä konferensissa Oklahoma on tällä hetkellä toisena.

Memphis on kärsinyt kolmesta viime ottelusta kaksi tappiota. Kotonaan tosiaan Memphis on erittäin vaikea voitettava, mutta nyt vastustajan taso on tässä Memphisin kotiottelussa huippuluokkaa. Viime kotiottelussaan Memphis voitti 92-77 numeroin onnettoman Minnesota Timberwolvesin, mutta sitä ennen Memphis hävisi Utah Jazzille sekä Denver Nuggetsille.

Oklahoma on ollut erittäin vahva Memphisin vierailuillaan, sillä neljästä edellisestä reissusta peräti kolmessa voitto on lähtenyt Oklahoman matkaan! Oklahoma voitti edellisen kohtaamisen Memphisin kotiareenalla 95-100 lukemin. Kun otetaan samalla myös vielä huomioon, että Oklahoma on viidestä viime vierasottelustaan napannut neljä voittoa, ovat tässä yli kahden kertoimet ehdottomasti pelaamisen arvoisia kohteita. Hieno ottelu tiedossa.

Veikkaussivut | Tuomas