VIDEO: Tältä näytti meno KHL:ssa viime kaudella!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Venäläisen jääkiekkoilun pääsarjan Kontinental Hockey Leaguen eli KHL:n alkuun on aikaa enää vajaa kaksi viikkoa. Venäjän presidentin Vladimir Putinin mielestä maailman kovimman jääkiekkoliigan hallitseva mestari on Pietarin SKA, joka lähtee myös ensi kauteen suursuosikkina. Pietarin jengin kovimmat haastajat matkalla Gagarin Cupin voittoon ovat muun muassa Moskovan TsSKA, AK Bars Kazan, Metallurg Magnitokorsk ja miksei myös historiansa toiseen KHL-kauteen valmistautuva Helsingin Jokerit.

KHL on jatkuvista talousongelmista huolimatta kasvattanut suosiotaan vuosittain myös Venäjän rajojen ulkopuolella. Sarjaa seurataan nykyään myös suomessa päivittäin niin penkkiurheilijoiden kuin mediankin toimesta. Yksi suuri syy sarjan suosion kasvuun kotimaassamme on tietenkin Jokereiden mukaan liittyminen KHL-sirkukseen, ottamatta mitään pois sarjan laadukkailta peleiltä ja eri seurojen yksittäisiltä supertähdiltä. Veikkaussivut haluaakin tänään tarjota kaikille jääkiekon ja KHL:n ystäville hieman parhaita paloja kiekkoliigan viime kaudelta. On ihme ellei tämä kolmen minuutin jääkiekkotykitys saa tunnelmaa ja odotuksia nousemaan tulevaa kautta silmällä pitäen!

Veikkaussivut .com ja useat vedonlyöntisivut ovat jälleen vahvasti mukana kaikkien syksyllä alkavien kiekkosarjojen arjessa. Veikkaussivut tarjoavat lähes jokaiselle kiekkokierrokselle parhaat vihjeet, ja esimerkiksi peliyhtiö Unibet tarjoaa jo nyt mahdollisuuden veikata ensi kauden otteluita ja mestaria niin kotimaisen Liigan, KHL:n, kuin NHL:nkin osalta. Käy veikkaamassa omaa suosikkiasi!

Lue myös:

Sami Salon ura ohitse!

Niko Hovinen palaa Liigaan!

nordicbet-valioliiga-790